Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

serial komediowy?

Witam wszystkich.

Poszukuję tytułu pewnego filmu, jest jednak jeden problem. Nie pamiętam zbyt wielu szczegółów, ponieważ oglądałem go, będąc dzieckiem - prawie 20 lat temu. ;)

Film jest prawdopodobnie z lat 80., prawdopodobnie thriller/sensacyjny/horror (?) - Oglądałem go w Nocnym Kinie TVP (z babcią :P)
Jeśli...

Witam, nie wiem czy się nie wygłupię totalnie, ale poszukuję pewnej bajki tak z lat 90. Pamiętam, że to była bajka o dwóch rybkach - detektywach, karpik i dorsz. Taka kreskówka odcinkowa, ale mało znana niestety. Nie pamiętam też dokładnie, na którym kanale leciała, możliwe że na Polonii lub TVP 3 albo TeDe, tam dużo...

więcej

Pamięta ktoś jak się nazywał taki serial o policjancie bodajze z kanady co miał taki śmieszny mundur i kapelusz i jeżdził na koniu? Chyba na polsacie leciał dawno temu.

i najlepiej aby to nie był tasiemiec, gatunek obojętny ważne aby wciągał od samego początku. Obejrzałam pierwszy sezon Arrow i bardzo mi się podobał. Teraz oglądam kilka seriali na raz ale najbardziej lubię "Suits". Macie jakieś propozycje dla mnie? :)

Hejka :) od kilku lat szukam jednego filmu, niestety bez skutku, może ktoś z was kojarzy? Otóż film ten oglądałam na nieistniejącym juz kanale Hallmark, teraz 13th Street. Opowiadał on o dziewczynie która chyba po śmierci rodziców przeprowadziła się na wieś (?), poznała tam dziewczynę, ta jej Powiedziała ze jest...

Witam, jako student socjologii na specjalizacji komunikacja społeczna i nowe media, podjąłem się trudnego tematu jakim jest wpływ programu "Warsaw Shore" na młodych ludzi. Jeśli są tutaj jacyś fani lub widzowie tego Reality Show to prosiłbym o uzupełnienie krótkiej ankiety. Z góry...

WITAM WSZYSTKICH POTRZEBUJE POMOCY ZWIĄZANEJ Z TYTUŁEM SERIALU SENSACYJNEGO O DETEKTYWIE KTÓRY WRÓCIŁ Z AMAZONII I MIAŁ SZCZEGÓLNE UMIEJĘTNOŚCI LEPIEJ SŁYSZAŁ I WIDZIAŁ NIŻ NORMALNY CZŁOWIEK.

Witam serdecznie może mi ktoś pomoże :) od paru lat szukam filmu/ serialu wydaje mi się że był w odcinkach o życiu tej pary pokazany był w nim również romans Allena z przybraną córką :) błagam pomóżcie !

Witam

Szukam serialu bardzo starego gdzie 3 dziewczyny zyja w szybie/tunelu (na samym dnie jest wiatrak) maja na rece urzadzenie ktore strzela laserem i linami kiedy skacza do szybu. W bazie pomaga im robot mezczyzna. Na powieszchni panuja roboty z ktorymi walcza sa duze latajace pozniej dochodza roboty podobne do...

więcej