Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,

Szukam serialu w którym jest wątek bohatera/ki zakochującego/ej się w kimś "złym". Może to być po prostu główny villain świata przedstawionego, może to być morderca/złodziej/przestępca. Po prostu osoba, która uczuciem próbuje zmienić nastawienie tego złego. Nie wiem czy dobrze to wyjaśniłam :P
Coś podobnego...

więcej

Witam,
poszukuję serialu który został anulowany już w pierwszym sezonie, miał coś koło 12 odcinków. Główny bohater ma dwie osobowości. W dzień jest głową rodziny. W nocy kiedy idzie spać aktywuje się jego druga osobowość która jest tajnym/specjalnym agentem. Ten pierwszy nie wie o istnieniu drugiego. W trakcie serialu...

więcej

Witam,
poszukuję serialu który został anulowany już w pierwszym sezonie, miał coś koło 12 odcinków. Główny bohater ma dwie osobowości. W dzień jest głową rodziny. W nocy kiedy idzie spać aktywuje się jego druga osobowość która jest tajnym/specjalnym agentem. Ten pierwszy nie wie o istnieniu drugiego. W trakcie serialu...

więcej

Jest taka sprawa, ze nie mam bladego pojecia jak to sie moglo nazywac, ale serial wygladal tak. Ojciec rodziny przeniosl sie nie jestem pewiem czy w czasie czy w wymiarze za pomoca czarnego kamienia ktorego nie mogl odnalezc by wrocic do "swoich czasów" jego dzieci syn i corka zaczeli go szukac w roznych epokach,...

Szukam kreskówki z dawnych lat, jestem pewna, że to odcinkowa produkcja. Miałam to na vhs.

Opowiadała o przygodach takiej krowy. Chodziła po całym świecie i w pewnym momencie złapali ją Indianie i próbowali zabić, w lesie, nad rzeką, ona się z nimi szarpała i w pewnym momencie wyzwoliła się z pojmania. Pamiętam jak...

więcej

serial komediowy?

Witam wszystkich.

Poszukuję tytułu pewnego filmu, jest jednak jeden problem. Nie pamiętam zbyt wielu szczegółów, ponieważ oglądałem go, będąc dzieckiem - prawie 20 lat temu. ;)

Film jest prawdopodobnie z lat 80., prawdopodobnie thriller/sensacyjny/horror (?) - Oglądałem go w Nocnym Kinie TVP (z babcią :P)
Jeśli...

Witam, nie wiem czy się nie wygłupię totalnie, ale poszukuję pewnej bajki tak z lat 90. Pamiętam, że to była bajka o dwóch rybkach - detektywach, karpik i dorsz. Taka kreskówka odcinkowa, ale mało znana niestety. Nie pamiętam też dokładnie, na którym kanale leciała, możliwe że na Polonii lub TVP 3 albo TeDe, tam dużo...

więcej

Pamięta ktoś jak się nazywał taki serial o policjancie bodajze z kanady co miał taki śmieszny mundur i kapelusz i jeżdził na koniu? Chyba na polsacie leciał dawno temu.

i najlepiej aby to nie był tasiemiec, gatunek obojętny ważne aby wciągał od samego początku. Obejrzałam pierwszy sezon Arrow i bardzo mi się podobał. Teraz oglądam kilka seriali na raz ale najbardziej lubię "Suits". Macie jakieś propozycje dla mnie? :)