Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pod koniec lat 70 był emitowany w Tv serial dla dzieci. Akcja rozgrywała się w zegarze (chyba z kukułka). Bohaterom towarzyszyły rożne perypetie. Serial produkcji polskiej lub czechosłowackiej, ale nie jestem pewien. Występowali w nim aktorzy w scenerii z wnętrza zegara. Ktoś kojarzy ?

Wydaje mi się, że był to serial emitowany na tvp 1 bądź 2. Około 7-8 lat temu. Pamiętam, że grała w nim kobieta z grupą jakiś mężczyzn i chodzili po lesie. Na tą kobietę ktoś chyba rzucił jakieś zaklęcie i ciągle rosły jej włosy, które później ciągneła za sobą przez cały las.

użytkownik usunięty

Cześć,
Potrzebuję Waszej pomocy: szukam serialu, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć, był to serial amerykański, główną bohaterką jest dziewczyna, nastolatka chodzi do liceum i ma jakieś zdolności paranormalne, niestety nie pamiętam dokładnie jakie. Ma brata, który jeździ na wózku inwalidzkim, wskutek wypadku, a...

więcej

tak, żeby można było znaleźć piosenki i melodie w poszczególnych odcinkach ?

Serial podejzewam z gosciem z czarnymi wlosami i chlopcem ...zanim sie ten gosciu pokawial turlal sie glebek siana czy czegos takiego ten gosciu tylko mowil takie cos "ziiiijaaa moc drzacym glosem ...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej kiedyś na polsacie leciało takie show dla dzieci. Pamiętam, że był tam wielki niebieski włochaty stwór (a właściwie koleś w kostiumie). Były tam różne scenki. Wszystko było kręcone z aktorami, bez dużej liczby animacji. Leciało to pod koniec lat 90 lub na początku 2000. Serial leciał w sobotę lub niedzielę koło 10...

więcej

W którym odcinku Tony Casemore zdradza żonę? Widziałam komentarz, że był taki wątek - Tony zdradza lub jest bliski zdradzie żony. Właśnie skończyłam oglądać serial, ale nie pamiętam tego.

Pamiętam jedynie ,ze akcja toczyła się jakby w średniowieczu i niektórzy posiadali rózne klejnoty dzięki którym mogli używać pewnych zbroi.

Kiedyś na TV regionalnej leciał serial pod tytułem: Wojny, bitwy, żołnierze. Nie wiecie czy on jest w bazie?