Pod koniec lat 70 był emitowany w Tv serial dla dzieci. Akcja rozgrywała się w zegarze (chyba z kukułka). Bohaterom towarzyszyły rożne perypetie. Serial produkcji polskiej lub czechosłowackiej, ale nie jestem pewien. Występowali w nim aktorzy w scenerii z wnętrza zegara. Ktoś kojarzy ?
Wydaje mi się, że był to serial emitowany na tvp 1 bądź 2. Około 7-8 lat temu. Pamiętam, że grała w nim kobieta z grupą jakiś mężczyzn i chodzili po lesie. Na tą kobietę ktoś chyba rzucił jakieś zaklęcie i ciągle rosły jej włosy, które później ciągneła za sobą przez cały las.
Cześć,
Potrzebuję Waszej pomocy: szukam serialu, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć, był to serial amerykański, główną bohaterką jest dziewczyna, nastolatka chodzi do liceum i ma jakieś zdolności paranormalne, niestety nie pamiętam dokładnie jakie. Ma brata, który jeździ na wózku inwalidzkim, wskutek wypadku, a...
Serial podejzewam z gosciem z czarnymi wlosami i chlopcem ...zanim sie ten gosciu pokawial turlal sie glebek siana czy czegos takiego ten gosciu tylko mowil takie cos "ziiiijaaa moc drzacym glosem ...
Hej kiedyś na polsacie leciało takie show dla dzieci. Pamiętam, że był tam wielki niebieski włochaty stwór (a właściwie koleś w kostiumie). Były tam różne scenki. Wszystko było kręcone z aktorami, bez dużej liczby animacji. Leciało to pod koniec lat 90 lub na początku 2000. Serial leciał w sobotę lub niedzielę koło 10...
więcejW którym odcinku Tony Casemore zdradza żonę? Widziałam komentarz, że był taki wątek - Tony zdradza lub jest bliski zdradzie żony. Właśnie skończyłam oglądać serial, ale nie pamiętam tego.
Pamiętam jedynie ,ze akcja toczyła się jakby w średniowieczu i niektórzy posiadali rózne klejnoty dzięki którym mogli używać pewnych zbroi.