Właśnie skończyłam "Wonderfalls" i szukam jakiegoś chociaż trochę podobnego serialu, widziałam już inne produkcje Bryana Fullera, ale może ktoś z was zna coś w tym stylu?
Oglądałem go czasem przed pójściem do przedszkola. Było to około 2004 roku. Serial opowiadał z tego co pamiętam o dzieciach które miały "coś" co latało i świeciło, taki piorun kulisty. Było to chyba wydane przez nickelodeon ale pewien nie jestem. Nie był to serial animowany.m
1. Historia miłosna rodem z Witch (tak tej bajki dla dzieci, bądź co bądź gdyby nie fakt, że została stworzona specjalnie dla młodzieży, to mogłaby stworzyć kreskówkę o bardzo dobrej fabule), w której on i ona darzą się uczuciem, jednak jeden z nich przechodzi na stronę zła/przeciwną i muszą ze sobą...
Proponuję taką zabawę zasady podobne co z muzyką dajemy swój ulubiony kabaret a następna osoba ocenia 1-10
słuchajcie jutro o 20.00 w tvn 7 jest S U P E R S E A N S, - będzie KILERÓW DWÓCH, tak więc 17s to czy 18 sto leni Film który większość z nas widziała w życiu przynajmniej kilka lub kilkadziesiąt razy, oto staje się SuperSeansem -już nie mogę się doczekać !!! Bravo Bravo !!
Hej.
Szukam serialu animowanego, który emitowany był jako dobranocka, najpewniej w piątki bądź soboty, jakieś dwadzieścia lat temu, może był później powtarzany. Bohaterami są zwierzątka według znaków zodiakalnych - jest byczek, jest baranek itd. Są całe różowe i zamieszkują miejsce ni to planetę, ni to jakąś dolinę...
Podobno murzyńska aktorka ma zagrać XV wieczną królową angielską w serialu historycznym. Zachód chyba już kompletnie zwariował.
Szanowni państwo , rozpaczliwie poszukuję 4,5 i 6 sezonu Alaski , moze ktoś mógłby odsprzedać mi kopię ????
bardzo dziękuję
Dorota t 0048 698 576 083
Cześć. Mam problem. Siedzi mi w głowie pewien serial i muszę się dowiedzieć co to...
Pewniki:
- oglądałem go ponad 20 lat temu
Niejasne:
- serial opowiadał historię rodzeństwa/bliźniąt - chłopak i dziewczyna
- mieli oni jakieś jajka/kule świecące w rękach trzymać - chłopakowi gorzej to szło
- oni byli idealni do...