Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Najlepiej taki o mrocznej tematyce z elementem typu ze główny bohater czy bohaterka posiada jakieś nadprzyrodzone zdolności :-) dobrze by gylo jakby byl to serial dostepny na cda do obejrzenia , będę wdzięczna za każdą propozycje :)

użytkownik usunięty

Cześć :D
Zna ktoś moze serial "Tajemny krąg"?
Był on puszczany w 2011-12 roku, ale powstał tylko 1 sezon ze względu na małą oglądalność, to amerykański serial w którym grała np: Phoebe Tonkin. Chciałem zapytać czy zna ktoś jakiś podobny serial do tego ? Bo mega sie wciągnąłem, ale niestety juz kończę oglądać i...

Najlepiej by było, aby akcja tej dramy działa się dość często w szkole. I coś związanego z muzyką :D Oglądałam już Shut Up Flower Boy Band.

Bardzo się cieszę, że TV4 zaczęło emitować ten kultowy serial, bo już od dawna chciałem go obejrzeć. Serial opowiada historię Duncana MacLeoda, kuzyna Connora, znanego z cyklu filmów pod tym samym tytułem. Serial jest naprawdę fajny i wciąga, jest także ciekawym uzupełnieniem w uniwersum "Nieśmiertelnego" - pierwszy...

więcej

Witam wszystkich,

Jestem studentką Uniwersytetu Jagiellońskiego i aktualnie piszę pracę magisterską na temat seriali telewizyjnych, tego co lubimy, a czego nie, jak seriale oglądamy, w jakich godzinach i jakiego rodzaju. To bardzo ciekawy gatunek, pomijany przez wielu naukowców i praktyków. Pomóżcie mi to zmienić...

więcej

Pamiętam że tam był taki zamek i tam były duchy i straszyło i tam chodziły dzieci około 13 lat pamiętam że jeden nazywał się cegiełka polski serial

Oglądam czasem, ale nigdy nie rozumiem czemu ksiądz Jacek jest nielubiany. Może mi ktoś wyjaśnić?

Może ktoś zna podobne seriale , mroczne i tajemnicze , dzięki z góry za odpowiedzi .

Mam pytanie wiecie może jaki tytuł nosil serial o szkole magi o eliksirach itp ktory był emitowany własnie na zigzapie dawno dawno temu :P

Witam,
szukam serialu którego akcja dzieje się prawdopodobnie w meksyku w XIX w.
zwróciłem na niego uwagę przez kostiumy na screen'ach lecz nie pamiętam jego tytułu.
Chodziło chyba o wojnę pomiędzy Meksykiem a USA.
A wyżej wspomniane kostiumy żołnierzy przypominają te z okresu wojen napoleońskich (poniekąd )
Wiem...

więcej