Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Seriale kryminalne zawojowaly telewizję. Wszystkie polecane seriale to morderstwa, fbi itd. Chciałabym odpocząć trochę od mordobicia. Macie coś godnego polecenia z ciągła fabułą? Bardzo podobaly mi się The Suits lub White Collar. Może coś w ten deseń?

Szukam dobrego serialu, klimatycznego, wciągającego + bez homoseksualizmu. Zaczynałem oglądać "House od Cards" i "Six feet under" ale niestety... Więc jeśli ktoś coś poleci, to będę wdzięczny.

Witam, mógłby mi ktoś podać konkretny sezon i odcinek, w którym pojawia się postać Aybige Hatun?

Kryminały zawojowaly telewizję

Szukam filmu, w którym jest małżeństwo, mąż jest gwałcicielem, a żona pozwala mu na to. Chyba nawet razem polują na dziewczyny dla niego.

Cześć,
Czy posiada ktoś z was powyższy serial tylko w wersji z dubbingiem ,niestety wersja z lektorem jest tragiczna. Jakby ktoś mógł zrzucić na jakiś serwer lub miał kasety ew. płyty na sprzedaż to byłbym ogromnie wdzięczny, ponieważ szukam tego serialu z przerwami już od dłuższego czasu :(. Dziekuje za pomoc
P.S...

więcej

Czy ktoś wie, czy Castiel wróci w 11 lub 12 sezonie? Licze na pomoc :).

Siema.
Szukam serialu który leciał dawno temu, pamiętam skrawek "Chłopak miał w pokoju jakiś duży komputer i z różnych części ze śmieci które zbierał lub przynosił mu je ojciec, składał je do tego komputera i go ulepszał, ten pokój był dla niego jakąś bazą czy coś, (coś tak jak by delikatnie przypominało bajkę...

Poszukuję serialu z dzieciństwa. Serial chyba australijski o grupce młodzieży która walczy z kimś tam. Wykonuja rozne misje. pamietam odcinek o jakims kielichu. Maja tak chate z gadzetami. np peryskop w rynnie :) prosze o pomoc

Witam!
Szukam serialu przyrodniczego, który oglądałem w latach 90-tych. Zagraniczny, głównie o zwierzętach, nie o roślinach czy krajobrazie. Był dość specyficzny - duża część zdjęć kręcona była w studio, zwierzęta były ukazywane na białym tle i białej podłodze, jak przy sesji zdjęciowej do magazynu mody, np. w części...

więcej