Serial podejzewam z gosciem z czarnymi wlosami i chlopcem ...zanim sie ten gosciu pokawial turlal sie glebek siana czy czegos takiego ten gosciu tylko mowil takie cos "ziiiijaaa moc drzacym glosem ...
Hej kiedyś na polsacie leciało takie show dla dzieci. Pamiętam, że był tam wielki niebieski włochaty stwór (a właściwie koleś w kostiumie). Były tam różne scenki. Wszystko było kręcone z aktorami, bez dużej liczby animacji. Leciało to pod koniec lat 90 lub na początku 2000. Serial leciał w sobotę lub niedzielę koło 10...
więcejW którym odcinku Tony Casemore zdradza żonę? Widziałam komentarz, że był taki wątek - Tony zdradza lub jest bliski zdradzie żony. Właśnie skończyłam oglądać serial, ale nie pamiętam tego.
Pamiętam jedynie ,ze akcja toczyła się jakby w średniowieczu i niektórzy posiadali rózne klejnoty dzięki którym mogli używać pewnych zbroi.
Kiedyś na TV regionalnej leciał serial pod tytułem: Wojny, bitwy, żołnierze. Nie wiecie czy on jest w bazie?
...leciał dość dawno w telewizji latem, jakieś 5-6 lat temu. Nie pamiętam wiele. Zdaje się, że był on o dwóch siostrach (?) (być może było więcej postaci). Obie miały brązowe włosy. Jedna z sióstr była chyba modelką. Pamiętam scenę, jak szła do fotografa na sesję, do jego prywatnego studia, prawdopodobnie u niego w...
Czy ktoś pamięta ten serial?
Czy ktoś wie, gdzie można go obejrzeć w języku polskim?
Czy wzbudza w Was sentyment?
Poszukuję tytułu telenoweli. Lata 90. Każdy odcinek zaczynał się sceną z biegnącym stadem krów, być może także sceną znakowania zwierząt poprzez wypalanie. Więcej szczegółów nie pamiętam. Możliwe że w tej telenoweli jedną z osób była zakonnica knująca intrygi, miała jakieś pomieszczenie z sekretnym wejściem w budynku...
więcej