Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...leciał dość dawno w telewizji latem, jakieś 5-6 lat temu. Nie pamiętam wiele. Zdaje się, że był on o dwóch siostrach (?) (być może było więcej postaci). Obie miały brązowe włosy. Jedna z sióstr była chyba modelką. Pamiętam scenę, jak szła do fotografa na sesję, do jego prywatnego studia, prawdopodobnie u niego w...

Czy ktoś pamięta ten serial?
Czy ktoś wie, gdzie można go obejrzeć w języku polskim?
Czy wzbudza w Was sentyment?

użytkownik usunięty

Poszukuję tytułu telenoweli. Lata 90. Każdy odcinek zaczynał się sceną z biegnącym stadem krów, być może także sceną znakowania zwierząt poprzez wypalanie. Więcej szczegółów nie pamiętam. Możliwe że w tej telenoweli jedną z osób była zakonnica knująca intrygi, miała jakieś pomieszczenie z sekretnym wejściem w budynku...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam
Poszukuje serialu, ktory ogladałem jak byłem młody. Akcja dzieje się w przyszłości, ludzie pod wpływem kosmitów czy robotów zostali zepchnieci do podziemi. Pamietam duże statki jak w matrix i co jeszcze, ludzi posiadali broń na przedramieniach, to była jakas broń laserowa. Nie było broni palnej z tego co...

coś na wzór bohatera powieści Bukowskiego.
Poza ekranizacjami.
Mogą być filmy albo seriale.

Pozdrawiam,

W TV leciał kiedyś animowany serial o wyprawach Krzysztofa Kolumba. Pamiętam że na początku była piosenka o tym że Kolumb 500 lat temu odkrył Amerykę. Nie wiecie co to za serial?

Poszukuje filmów seriali w klimacie starożytnym - średniowiecznym, mogą być historyczne bądz fikcyjne, elementy fantastyki są dopuszczalne. Chodzi o klimat przygody, epiki - także tytuły tylko i wyłącznie "historyczno-polityczne" odpadają.
Ponadto aby produkcje nie były niszowe/niskobudżetowe z tandetną grą aktorską i...

więcej

Szukam go i szukam niestety bez powodzenia :(

Witam , proszę o pomoc , ponieważ nie daje mi to spokoju !
Nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani jakiś szczegółów.
Jedyne co pamiętam to to, że głównym bohaterem jest chłopiec który mieszka u złych ciotek, w podłodze drewnianej chowa swoje rysunkii kredki czy coś w tym stylu . Potem nie wiem jak to się dzieje ale...

więcej