czy ktoś zna jakiś serial gdzie była by przedstawiona Afryka, jej dzika przyroda i tamtejsza ludność? Jakieś takie połączenie Pożegnania z Afryką, Białej Masajki czy Kaznodzieji z karabinem. Serial żeby oddawał klimat tamtego świata.
Witam
Poszukuję serialu (takie mam wrażenie iż to był serial), prawdopodobnie polski. Nadawany w na początku lat 2000-2001 może i wcześniej. Pamiętam z niego niestety tylko jedną scenę. Było w niej chyba 3 chłopców (wszyscy byli na jakimś statku, przypominającym parostatek), było też łóżko, a na niej leżała ich...
Byl to polski serial, z tego co pamietam to na wydarzenia ktore dzialy sie wokol wplywal mlody chlopak ktory mial kostke. Kostka z drewna, gdy rzucal trafial albo kolor czarny/bialy. Czarny to same zle rzeczy, a po wyrzuceniu bialej wszystko ustawalo.
Witam szukam filmy dokumentalne oraz odcinki specjalne które pokazuje prace nad serialem Gry o tron podczas kręcenia. Oraz wypowiedzi aktorów itd.
Fajnie jak by był z PL napisami bo o lektorze chyba raczej niema mowy.
Dziękuję.
Witam! Szukam serialu, dosyć plastelinowa kreska, emitowany pod koniec lat 90/początek lat 2000. Produkcja bodajże kanadyjska, choć i może USA.Możliwe, że na HBO, Comedy Central, bądź MTV. Z góry dziękuje za tytuł!
Cześć.
Szukam odcinka serialu Star Trek. Nie mam pojęcia, której serii, ale emitowany na polskim kanale - PolSat, może TV4, może TVN. Opowiadał o tym, jak bohaterowie trafili na planetę, na której żyło plemię, które atakował jakiś potwór - stwór ten wyglądał jak duży, srebrny obłok na ciemnym niebie, wysuwał...
Witam nie dawno zalozylam tu konto tylko nie wiem po co skoro nie mozna ogladac seriali .Bes sensu chyba ze to jeszcze inaczej dziala az sie zdenerwowalam :-(
Szukam filmu, polski na pewno czarno biały, komedia? lata 60, 70, 80? Pamiętam dwa momenty. Akcja w jakimś starym pałacu, zima? Pewna grupa ludzi, nie wiem co tam robią? Zimno , nie ma co jeść, czekają chyba na pomoc? Facet z babką grają w ping ponga, za każdym razem odbita piłeczka trafia ją w biust. Inny moment,...
Drodzy forumowicze pomóżcie proszę. Jakiś czas temu przypomniałem sobie o filmie z mojego dzieciństwa i niestety nie mogę go namierzyć. Pamiętam natomiast że bardzo mi się podobał i sprawiłoby mi to dużą radość wrócić do niego po latach. Treść mniej więcej taka (ostatni raz go oglądałem jakieś 20 lat temu także...