Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam że tam był taki zamek i tam były duchy i straszyło i tam chodziły dzieci około 13 lat pamiętam że jeden nazywał się cegiełka polski serial

Oglądam czasem, ale nigdy nie rozumiem czemu ksiądz Jacek jest nielubiany. Może mi ktoś wyjaśnić?

Może ktoś zna podobne seriale , mroczne i tajemnicze , dzięki z góry za odpowiedzi .

Mam pytanie wiecie może jaki tytuł nosil serial o szkole magi o eliksirach itp ktory był emitowany własnie na zigzapie dawno dawno temu :P

Witam,
szukam serialu którego akcja dzieje się prawdopodobnie w meksyku w XIX w.
zwróciłem na niego uwagę przez kostiumy na screen'ach lecz nie pamiętam jego tytułu.
Chodziło chyba o wojnę pomiędzy Meksykiem a USA.
A wyżej wspomniane kostiumy żołnierzy przypominają te z okresu wojen napoleońskich (poniekąd )
Wiem...

więcej

czy ktoś zna jakiś serial gdzie była by przedstawiona Afryka, jej dzika przyroda i tamtejsza ludność? Jakieś takie połączenie Pożegnania z Afryką, Białej Masajki czy Kaznodzieji z karabinem. Serial żeby oddawał klimat tamtego świata.

Witam
Poszukuję serialu (takie mam wrażenie iż to był serial), prawdopodobnie polski. Nadawany w na początku lat 2000-2001 może i wcześniej. Pamiętam z niego niestety tylko jedną scenę. Było w niej chyba 3 chłopców (wszyscy byli na jakimś statku, przypominającym parostatek), było też łóżko, a na niej leżała ich...

Byl to polski serial, z tego co pamietam to na wydarzenia ktore dzialy sie wokol wplywal mlody chlopak ktory mial kostke. Kostka z drewna, gdy rzucal trafial albo kolor czarny/bialy. Czarny to same zle rzeczy, a po wyrzuceniu bialej wszystko ustawalo.

Witam szukam filmy dokumentalne oraz odcinki specjalne które pokazuje prace nad serialem Gry o tron podczas kręcenia. Oraz wypowiedzi aktorów itd.
Fajnie jak by był z PL napisami bo o lektorze chyba raczej niema mowy.
Dziękuję.

Witam! Szukam serialu, dosyć plastelinowa kreska, emitowany pod koniec lat 90/początek lat 2000. Produkcja bodajże kanadyjska, choć i może USA.Możliwe, że na HBO, Comedy Central, bądź MTV. Z góry dziękuje za tytuł!