Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktoś zna jakiś serial gdzie była by przedstawiona Afryka, jej dzika przyroda i tamtejsza ludność? Jakieś takie połączenie Pożegnania z Afryką, Białej Masajki czy Kaznodzieji z karabinem. Serial żeby oddawał klimat tamtego świata.

Witam
Poszukuję serialu (takie mam wrażenie iż to był serial), prawdopodobnie polski. Nadawany w na początku lat 2000-2001 może i wcześniej. Pamiętam z niego niestety tylko jedną scenę. Było w niej chyba 3 chłopców (wszyscy byli na jakimś statku, przypominającym parostatek), było też łóżko, a na niej leżała ich...

Byl to polski serial, z tego co pamietam to na wydarzenia ktore dzialy sie wokol wplywal mlody chlopak ktory mial kostke. Kostka z drewna, gdy rzucal trafial albo kolor czarny/bialy. Czarny to same zle rzeczy, a po wyrzuceniu bialej wszystko ustawalo.

Witam szukam filmy dokumentalne oraz odcinki specjalne które pokazuje prace nad serialem Gry o tron podczas kręcenia. Oraz wypowiedzi aktorów itd.
Fajnie jak by był z PL napisami bo o lektorze chyba raczej niema mowy.
Dziękuję.

Witam! Szukam serialu, dosyć plastelinowa kreska, emitowany pod koniec lat 90/początek lat 2000. Produkcja bodajże kanadyjska, choć i może USA.Możliwe, że na HBO, Comedy Central, bądź MTV. Z góry dziękuje za tytuł!

Cześć.
Szukam odcinka serialu Star Trek. Nie mam pojęcia, której serii, ale emitowany na polskim kanale - PolSat, może TV4, może TVN. Opowiadał o tym, jak bohaterowie trafili na planetę, na której żyło plemię, które atakował jakiś potwór - stwór ten wyglądał jak duży, srebrny obłok na ciemnym niebie, wysuwał...

Witam czy ktoś wie gdzie można obejrzeć The Devils Ride - Jeźdźcy piekieł?

Witam nie dawno zalozylam tu konto tylko nie wiem po co skoro nie mozna ogladac seriali .Bes sensu chyba ze to jeszcze inaczej dziala az sie zdenerwowalam :-(

użytkownik usunięty

Szukam filmu, polski na pewno czarno biały, komedia? lata 60, 70, 80? Pamiętam dwa momenty. Akcja w jakimś starym pałacu, zima? Pewna grupa ludzi, nie wiem co tam robią? Zimno , nie ma co jeść, czekają chyba na pomoc? Facet z babką grają w ping ponga, za każdym razem odbita piłeczka trafia ją w biust. Inny moment,...

Drodzy forumowicze pomóżcie proszę. Jakiś czas temu przypomniałem sobie o filmie z mojego dzieciństwa i niestety nie mogę go namierzyć. Pamiętam natomiast że bardzo mi się podobał i sprawiłoby mi to dużą radość wrócić do niego po latach. Treść mniej więcej taka (ostatni raz go oglądałem jakieś 20 lat temu także...