Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Obrazki ładne. Ale fabuła to śmietnik! I niech nikt nie waży się w odniesieniu do tego "suchara"/ konfekcji S-F, porównań do P.K.Dick'a!

Hej szukam jakis seriali komediowych cos w stylu Przyjaciele i Jak poznałem waszą matkę musza byc smieszne i koniecznie nie moga byc prostackie. Znacie cos takiego ?

Witam,
szukam serialu którego akcja dzieje się prawdopodobnie w meksyku w XIX w.
zwróciłem na niego uwagę przez kostiumy na screen'ach lecz nie pamiętam jego tytułu.
Chodziło chyba o wojnę pomiędzy Meksykiem a USA.
A wyżej wspomniane kostiumy żołnierzy przypominają te z okresu wojen napoleońskich (poniekąd )
Wiem...

więcej

Właśnie skończyłam oglądać serial Zaklinacz dusz i bardzo mi się podobał, zna ktoś jakieś podobny serial w tej tematyce? Oglądałam tez kiedyś serial Prawdziwe powołanie i tez mile by było widziane coś podobnego do tegoż serialu ;-)

Ładnych kilkanaście lat temu leciało na jakimś kanale w TV z podstawowego pasma. Ogólny zarys fabuły wyglądał tak, iż bohaterowie starali się pozyskać magiczne gemy (nie pamiętam w jakim celu), a każdy z tych gemów pozwalał jego użytkownikowi przetransformować się w jakąś silną formę. Z postaci pamiętam, że był pilot...

więcej

Cześć szukam serialu w stylu sci-fi mniej więcej do tej pory obejrzałem

The flesh
Nie z tego świata
Breaking Bad
Gra o tron

Szukam seriali o czymkolwiek, ale chcę by bohater serialu był samotnikiem, nie miał żadnych przyjaciół, znajomych, nie spotykałby się z nikim, nikt nie przychodziłby do niego w odwiedziny. Mógłby znać jakieś osoby, ale nigdy by z nimi nie utrzymywał kontaktów w sensie, że wychodzą gdzieś porozmawiać.
Byłoby ciekawie...

więcej

moja znajoma pisze pracę magisterską o lokowaniu produktu w serialach. pomożecie z wypełnieniem? uważam, że sama ankieta jest dość ciekawa, a temat interesuje mnie bardzo, was może też, szczególnie biorąc pod uwagę polskie seriale i nieumiejętność z jaką wkładają w nie przeróżne rzeczy... w ankiecie można się wyżalić,...

więcej

czy ktoś ogląda nadal te kultową, ale obecnie upadłą na samo dno stację?

W którym była wielka ulewa, Kubuś łaził po chmurach po niebie, przybierały one dziwne kształty, np statku, wielkiego kranu. Jeśli ktoś jakimś cudem kojarzy ten odcinek, to będę wdzięczny za link, tytuł czy numer. :D