Obrazki ładne. Ale fabuła to śmietnik! I niech nikt nie waży się w odniesieniu do tego "suchara"/ konfekcji S-F, porównań do P.K.Dick'a!
Hej szukam jakis seriali komediowych cos w stylu Przyjaciele i Jak poznałem waszą matkę musza byc smieszne i koniecznie nie moga byc prostackie. Znacie cos takiego ?
Witam,
szukam serialu którego akcja dzieje się prawdopodobnie w meksyku w XIX w.
zwróciłem na niego uwagę przez kostiumy na screen'ach lecz nie pamiętam jego tytułu.
Chodziło chyba o wojnę pomiędzy Meksykiem a USA.
A wyżej wspomniane kostiumy żołnierzy przypominają te z okresu wojen napoleońskich (poniekąd )
Wiem...
Właśnie skończyłam oglądać serial Zaklinacz dusz i bardzo mi się podobał, zna ktoś jakieś podobny serial w tej tematyce? Oglądałam tez kiedyś serial Prawdziwe powołanie i tez mile by było widziane coś podobnego do tegoż serialu ;-)
Ładnych kilkanaście lat temu leciało na jakimś kanale w TV z podstawowego pasma. Ogólny zarys fabuły wyglądał tak, iż bohaterowie starali się pozyskać magiczne gemy (nie pamiętam w jakim celu), a każdy z tych gemów pozwalał jego użytkownikowi przetransformować się w jakąś silną formę. Z postaci pamiętam, że był pilot...
więcej
Cześć szukam serialu w stylu sci-fi mniej więcej do tej pory obejrzałem
The flesh
Nie z tego świata
Breaking Bad
Gra o tron
Szukam seriali o czymkolwiek, ale chcę by bohater serialu był samotnikiem, nie miał żadnych przyjaciół, znajomych, nie spotykałby się z nikim, nikt nie przychodziłby do niego w odwiedziny. Mógłby znać jakieś osoby, ale nigdy by z nimi nie utrzymywał kontaktów w sensie, że wychodzą gdzieś porozmawiać.
Byłoby ciekawie...
moja znajoma pisze pracę magisterską o lokowaniu produktu w serialach. pomożecie z wypełnieniem? uważam, że sama ankieta jest dość ciekawa, a temat interesuje mnie bardzo, was może też, szczególnie biorąc pod uwagę polskie seriale i nieumiejętność z jaką wkładają w nie przeróżne rzeczy... w ankiecie można się wyżalić,...
więcej