Czy ktoś pamięta może bajkę, w której jedną z głównych postaci był (chyba niebieski) dżin ze złotymi kolczykami, który często pakował główną postać w tarapaty? NIE CHODZI O ALLADYNA. Pamiętam jedynie, że dżin zmieniał się w różne przedmioty, bajka była bardzo zabawna.. Wydaje mi się, że bajka była emitowana około...
Kiedyś oglądałem w TV serial o dzieciaku który przeniósł się do innego wymiaru ,chyba po tym jak go uderzył piorun, w tym innym wymiarze były takie statki powietrzna zasilane przez jakieś kamienie były tam jakieś skafandry które też były zasilane przez te kamienie. Wie ktoś jak nazywał się ten serial?
Zgrywa go może ktoś? Kiedyś podobno leciał na Comedy Central, ale w sieci nigdzie nie ma odcinków po polsku. Bardzo chcę go obejrzeć, a nie mam tego kanału.
Heh kto widział teraz na polsacie w informacjach o tematyce oscarowej wypowiadającego się Łukasza? xD Tak sobie tylko mowie :)
Witam!
Jakiś czas temu trafiłem w telewizji na serial, niestety nie pamiętam tytułu. Produkcja działa się w przyszłości gdzie każdy miał przydzieloną pracę. Jedyną opcją na wyrwanie się z przydzielonej pracy to wygrana w teleturnieju (nie pamiętam nazwy, ale coś typu Big Shot, Hot Shot(?)). We fragmencie, który...
Witajcie!!!
Ostatnimi czasy szukam filmu na temat podziemnego miasta, jedyne co pamiętam to to że syn z ojcem poszukiwali jakieś cywilizacji z książki Tolkiena