Witam serdecznie. moje pytanie brzmi następująco: a więc, gdzie mógłbym kupić, ewentualnie obejrzeć wszystkie epizody serialu Diukowie Hazzardu ??
Dwóch dziadków napada na bank i potem jeden z nich umiera w domu. Odwiedzają ich policjanci, ale ten drugi wypiera się wszystkiego. Potem jest zakończenie, jak dziadzio wyjechał gdzieś na drugi koniec świata :)
Już jakiś czas temu... może kilka lat, był wyświetlany program (już nie pamiętam na jakim kanale, być może
tvp lub tvn) w którym ludzie wyjeżdżali na taką wyspę. Musieli wykonywać różne konkurencje i co tydzień ktoś
odpadał. Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale chyba w każdym odcinku, pod koniec, siedzieli przy...
Cześć!
Czy mogę prosić o jakieś seriale gdzie się sporo biją? Dla Lubego :3
Może być też coś w stylu walking dead
Czy ktoś pamięta może bajkę, w której jedną z głównych postaci był (chyba niebieski) dżin ze złotymi kolczykami, który często pakował główną postać w tarapaty? NIE CHODZI O ALLADYNA. Pamiętam jedynie, że dżin zmieniał się w różne przedmioty, bajka była bardzo zabawna.. Wydaje mi się, że bajka była emitowana około...
Kiedyś oglądałem w TV serial o dzieciaku który przeniósł się do innego wymiaru ,chyba po tym jak go uderzył piorun, w tym innym wymiarze były takie statki powietrzna zasilane przez jakieś kamienie były tam jakieś skafandry które też były zasilane przez te kamienie. Wie ktoś jak nazywał się ten serial?