Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy cass w serialu Nie z Tego Świata przeżyje :D ? jakoś bo w s7 zginie powie mi ktoś czy on wróci

Hejka :3 Poszukuję filmu. Film był podobny do "Alicji w krainie czarów". Dziewczyna zakochana była w chłopaku który był synem "złej królowej" (nie wiem jak ją określić). Ta "królowa" sprowadzała ludzi przez portal "lustro".Był tam kapelusznik który pomagał bohaterce. Dziewczyna odnalazła w tej krainie swojego ojca, ale...

więcej

Witam szukam jakiegoś serialu gangsterskiego/ dramatu-gangsterskiego etc.
Coś w stylu poniższych seriali:
Sons of Anarchy
Gomorra
Rodzina Soprano
Love/Hate
Nacros
Peaky Blinders
Zakazane imperium

Czas akcji dowolny, jednak wolałbym czasy teraźniejsze oraz seriale, których akcja nie dzieje się w okolicach...

więcej

Co myślicie o tym serialu ?
Ja uwielbiam ten serial .. czekam na trzeci sezon ..

Dziwnie depresyjny ten serial. Aktor jakiś dziwny, jeszcze to silne zabrawinie pokityczne. Wytzrymalem 1,5 odcinka. Będzie lepsze czy odpuścić

Hej.
Szukam serialu dla młodzieży, emitowanego w telewizji na początku lat 90-tych, najpewniej w TVP. Serial zagraniczny, bardzo możliwe, że europejski, bo kojarzą mi się europejskie miasta.
Bohaterem jest nastolatek, może geniusz, w każdym razie chłopak o ponadprzeciętnej inteligencji. Ma ciemne, może czarne włosy i...

więcej

Witam serdecznie. moje pytanie brzmi następująco: a więc, gdzie mógłbym kupić, ewentualnie obejrzeć wszystkie epizody serialu Diukowie Hazzardu ??

Dwóch dziadków napada na bank i potem jeden z nich umiera w domu. Odwiedzają ich policjanci, ale ten drugi wypiera się wszystkiego. Potem jest zakończenie, jak dziadzio wyjechał gdzieś na drugi koniec świata :)

Już jakiś czas temu... może kilka lat, był wyświetlany program (już nie pamiętam na jakim kanale, być może
tvp lub tvn) w którym ludzie wyjeżdżali na taką wyspę. Musieli wykonywać różne konkurencje i co tydzień ktoś
odpadał. Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale chyba w każdym odcinku, pod koniec, siedzieli przy...

użytkownik usunięty

Cześć!

Czy mogę prosić o jakieś seriale gdzie się sporo biją? Dla Lubego :3

Może być też coś w stylu walking dead