Hejka :3 Poszukuję filmu. Film był podobny do "Alicji w krainie czarów". Dziewczyna zakochana była w chłopaku który był synem "złej królowej" (nie wiem jak ją określić). Ta "królowa" sprowadzała ludzi przez portal "lustro".Był tam kapelusznik który pomagał bohaterce. Dziewczyna odnalazła w tej krainie swojego ojca, ale...
więcej
Witam szukam jakiegoś serialu gangsterskiego/ dramatu-gangsterskiego etc.
Coś w stylu poniższych seriali:
Sons of Anarchy
Gomorra
Rodzina Soprano
Love/Hate
Nacros
Peaky Blinders
Zakazane imperium
Czas akcji dowolny, jednak wolałbym czasy teraźniejsze oraz seriale, których akcja nie dzieje się w okolicach...
Dziwnie depresyjny ten serial. Aktor jakiś dziwny, jeszcze to silne zabrawinie pokityczne. Wytzrymalem 1,5 odcinka. Będzie lepsze czy odpuścić
Hej.
Szukam serialu dla młodzieży, emitowanego w telewizji na początku lat 90-tych, najpewniej w TVP. Serial zagraniczny, bardzo możliwe, że europejski, bo kojarzą mi się europejskie miasta.
Bohaterem jest nastolatek, może geniusz, w każdym razie chłopak o ponadprzeciętnej inteligencji. Ma ciemne, może czarne włosy i...
Witam serdecznie. moje pytanie brzmi następująco: a więc, gdzie mógłbym kupić, ewentualnie obejrzeć wszystkie epizody serialu Diukowie Hazzardu ??
Dwóch dziadków napada na bank i potem jeden z nich umiera w domu. Odwiedzają ich policjanci, ale ten drugi wypiera się wszystkiego. Potem jest zakończenie, jak dziadzio wyjechał gdzieś na drugi koniec świata :)
Już jakiś czas temu... może kilka lat, był wyświetlany program (już nie pamiętam na jakim kanale, być może
tvp lub tvn) w którym ludzie wyjeżdżali na taką wyspę. Musieli wykonywać różne konkurencje i co tydzień ktoś
odpadał. Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale chyba w każdym odcinku, pod koniec, siedzieli przy...