Pytanie do osób, które oglądały ten serial w TVP 1. Dzisiaj był właśnie ostatni odcinek. Jak rozumiecie zakończenie?
Szukam coś ja k ten serial http://www.filmweb.pl/serial/Wygna%C5%84cy-2010-595554. Inna planeta bądź zniszczona ziemia. Walka o przetrwanie albo jakieś potworki atakuja
Szukam czegoś podobnego do: Banshee, Ray Donovan, Sons of Anarchy, Strike Back.
Wiele widziałem dlatego jeśli ktoś coś mógłby polecić to byłbym wdzięczny. To co już widziałem można zobaczyć w moim profilu.
Film z lat 90-tych. To była opowieść o amerykańskiej rodzinie - ojciec, matka i zdaje się, że dwóch synów w wieku ok. 20 lat, być może była jeszcze nastoletnia córka (?). Mieszkali w domku jednorodzinnym, na dole którego mieli jakiś sklep - wydaje mi się, że muzyczny (może to był sklep zaaranżowany z garażu). Pewnego...
więcejZauważyłem że bardzo mało znany jest Black Sails(Piraci) ale w niczym nie ujmuje grze o tron czy wikingom... Na prawde konkretny serial od 2 sezonu to juz jest poezja polecam sprawdzić serial
Witam. Kiedyś w tv leciał taki film utrzymany w klimacie "westernowym". Otóż; Pewien chłopak trafia do odosobnionego miejsca na ziemi które okazuję się być swoistym czyśćcem, spotyka tam billy kida, jesse james'a i innych bandziorów. Mają tam wszystkie uciechy w postaci prostytutek i saloonu lecz jesli sie skusza to od...
więcej
To będzie trudne.
Oglądałem to na VHS mając jakieś 6-8 lat, czyli film (animacja) powstał przed 92 rokiem. Obstawiam okolice 88-90.
Fabuła na ile ją pamiętam:
Jakiś świat został zaatakowany/przejęty przez wrogie siły i główny komputer (lub istota) umyślnie usypia bohatera na (chyba) 1000 lat. Dając mu misję...
A więc film amerykański, powstał chyba w latach 80, 90. Głównym bohaterem jest nastolatek, który nie jest lubiany, nie wyróżnia się, a wieczorem czy nawet w nocy nadaje audycje radiowe, które podobają się ludziom. On podczas nagrywania ukrywa tożsamość, ale słuchacze chcą ją poznać, w końcu taka dziewczyna, trochę...
Dawno, dawno, bo już parę solidnych lat temu w telewizji emitowany był film o jakiejś zarazie, która panowała na naszej planecie. Ludzie mogli zarazić się od siebie nawet kaszlnięciem, drapnięciem, etc. Nie pamiętam dokładnie czy później się w coś przemieniali, czy ginęli, ale generalnie idea dość podobna jak the...