Szukam filmu i jednego serialu i filmu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90`, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał normalne usta,...
Szukam bajki, w której był chłopak który miał skórę zrobioną z pomarańczowych smoczych łusek i potrafił zionąć ogniem z buzi jego ojcem był smok (albo coś podobnego do tego) a matką normalna kobieta. Proszę o pomoc.
Witam, seriale, o które pytam pochodzą chyba z okresu 1995-2005, ale nie jestem co do tego pewien...
1. Głównymi bohaterami tego serialu było rodzeństwo (nastolatkowie, chyba chłopak i dziewczyna), które zostało uwięzione w grze stworzonej przez ich ojca. (Pamiętam, że mieli tam jakiś joystick, który wszystkim...
Poszukuję pewnego serialu, który leciał chyba w drugiej połowie lat 90 w tv. Był to serial SF. Pamiętam z niego tyle, że było w nm coś o tym, że pojawił się nowy wyewoluowany gatunek człowieka, którego DNA różniło się od DNA zwykłych ludzi o jakiś współczynnik (1.6 czy coś). Ci nowi ludzi byli bardzo agresywni w...
Pytanie do osób, które oglądały ten serial w TVP 1. Dzisiaj był właśnie ostatni odcinek. Jak rozumiecie zakończenie?
Szukam coś ja k ten serial http://www.filmweb.pl/serial/Wygna%C5%84cy-2010-595554. Inna planeta bądź zniszczona ziemia. Walka o przetrwanie albo jakieś potworki atakuja
Szukam czegoś podobnego do: Banshee, Ray Donovan, Sons of Anarchy, Strike Back.
Wiele widziałem dlatego jeśli ktoś coś mógłby polecić to byłbym wdzięczny. To co już widziałem można zobaczyć w moim profilu.
Film z lat 90-tych. To była opowieść o amerykańskiej rodzinie - ojciec, matka i zdaje się, że dwóch synów w wieku ok. 20 lat, być może była jeszcze nastoletnia córka (?). Mieszkali w domku jednorodzinnym, na dole którego mieli jakiś sklep - wydaje mi się, że muzyczny (może to był sklep zaaranżowany z garażu). Pewnego...
więcejZauważyłem że bardzo mało znany jest Black Sails(Piraci) ale w niczym nie ujmuje grze o tron czy wikingom... Na prawde konkretny serial od 2 sezonu to juz jest poezja polecam sprawdzić serial
Witam. Kiedyś w tv leciał taki film utrzymany w klimacie "westernowym". Otóż; Pewien chłopak trafia do odosobnionego miejsca na ziemi które okazuję się być swoistym czyśćcem, spotyka tam billy kida, jesse james'a i innych bandziorów. Mają tam wszystkie uciechy w postaci prostytutek i saloonu lecz jesli sie skusza to od...
więcej