Który kanał według was lepszy?
Według mnie TVN to już po prostu lepsze filmy puszcza Gwiezdne Wojny, LOTR, Harry Potter, Filmy marvela
więcej premier co widać po wiosennej ramówce TVN
http://www.dailymotion.com/video/x3qzuca
Witam szukam serialu . Jest to cos takiego Power rengers albo nawet to . Miedzy innymi było tam cos takiego ze była jakąś zagląda i na samym początku serialu był gość który przyjechał samochodem do jakiegoś miasta . Pamiętam ze pod koniec serialu ten facet chyba sprowadził na dobrom stronę zlowieszczom kobietę
Witam forumowiczów.
Otóż poszukuje bajki, która utkwiła mi w pamięci z czasów dzieciństwa. W bajce siedział sobie kaznodzieja, zmieniał coś w zegarze. Sceneria kominek, stare pomieszczenie z książkami. Z czołówki tej banki wiem tylko tyle że latały książki. Gdyby ktoś mógł byłbym wdzięczny za tytuł.
Szukam filmu i jednego serialu i filmu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90`, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał normalne usta,...
Szukam bajki, w której był chłopak który miał skórę zrobioną z pomarańczowych smoczych łusek i potrafił zionąć ogniem z buzi jego ojcem był smok (albo coś podobnego do tego) a matką normalna kobieta. Proszę o pomoc.
Witam, seriale, o które pytam pochodzą chyba z okresu 1995-2005, ale nie jestem co do tego pewien...
1. Głównymi bohaterami tego serialu było rodzeństwo (nastolatkowie, chyba chłopak i dziewczyna), które zostało uwięzione w grze stworzonej przez ich ojca. (Pamiętam, że mieli tam jakiś joystick, który wszystkim...
Poszukuję pewnego serialu, który leciał chyba w drugiej połowie lat 90 w tv. Był to serial SF. Pamiętam z niego tyle, że było w nm coś o tym, że pojawił się nowy wyewoluowany gatunek człowieka, którego DNA różniło się od DNA zwykłych ludzi o jakiś współczynnik (1.6 czy coś). Ci nowi ludzi byli bardzo agresywni w...