Szukam filmu i jednego serialu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90` albo wczesnych 2000, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał...
Witam poszukuje serialu lub filmu fantasy / scifi utrzymanego w klimacie Star treka ,gwiezdnych wojen , gwiezdnych wrut SG1/atlandyda.Hodzi mi o film/serial z dużą dawką akcji oraz fabułą ktura miejscami skłania do refleksji. Z gury dziękuję za odpowiedź.
Witam, szukam serialu którego parę odcinków kiedyś obejrzałem.
W tym serialu taki grubas został wepchnięty pod pociąg, jedyne co zostało sprawne to był jego mózg. Jakaś specjalna organizacja(jakaś rządowa chyba) wykorzystała i wszczepiła do innego ciała, jakiegoś innego człowieka. Gość stał się coś w stylu agenta i...
Szukam czegoś podobnego do kreskuwki "W pułapce czasu" czy serialu Gwiezdne wrota SG1 czy gwiezdne wrota atlantyda . widziałem większość star treków,magazyn13,Eureka oraz doktor who .Z gury dziękuję za odpowiedź.
Niedawno oglądałam film i pamiętam tyko jedna scenę. Mężczyzna w hotelu uprawia seks z dwoma "prostytutkami". Z jedną chyba to nie pierwszy już raz a druga to jakaś młoda dziewczyna. Po skończonym stosunku biorą narkotyki i ta młodsza umiera. Gość cały "bałagan" zostawia tej drugie i ona wzywa jakiegoś kolesia, żeby...
więcejJak w temacie, akcja filmu zaczyna się chyba we Włoszech, jest tam dwójka przyjaciół, jeden jest chyba Włochem, a drugi Arabem. Nie wiem co się z nimi dokładnie dzieje ale w pewnym momencie walczą w krucjacie w Ziemi Świętej, jeden po stronie Chrześcijan, a drugi jest inżynierem i buduje machiny wojenne dla Saladyna...
więcej
Szukam seriali i telenowel dobrych, niepolskich i nieangielskich, albo nieeuropejskich.
Chodzi mi o seriale brazylijskie, kolumbijskie, meksykańskie, tureckie, azjatyckie (w tym rosyjskie) i tak dalej. Minimum z oceną 7/10.
Hej wszystkim. Od kilku dni chodzi mi po głowie pewna scena z bajki, którą rodzice
wypożyczyli dla mnie jak byłam mała w wypożyczalni kaset video. Nie pamiętam fabuły ani
szczegółów tę scenę i jakiś ogólny zarys... może oglądał ktoś i jest w stanie mi pomóc?
Na pewno znacie to uczucie gdy coś was męczy, już prawie -...
Witam serdecznie! Pare lat temu na Discovery, lub National Geographic lecial dokument, w ktorym prowadzacy pokazywal jak sie ukryc przed rzadem. Pamietam tylko, ze kazal sprawdzic swoj samochod i nawet zmienic kola (!), chodzic w czapce z daszkiem, wyjechac i zmienic nazwisko na bardzo popularne jak John Smith. Juz od...
więcejkilka lat temu na tvp 1 lub tvp 2 leciał dwuodcinkowy film akcja rozgrywała się w Australii. To co pamiętam z zarysu akcji było o bogatej rodzinnie która firma zajmowała się wydobywaniem diamentów. Głowa rodziny ojciec i dwoje dzieci syn i córka. Głowny bohater wychowywał się z nimi i nienawidził się z syn a kochał...
więcej