Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dlaczego nie działa????????????????/

Film widziałem w kinie z klasą jako małolat w latach wczesnych 80-tych. Fabularna piękna baśń dla dzieciaków, której szukam dla siebie i dla mojego syna. Akcja osadzona w XVIII-XIX wieku, film raczej produkcji niemieckiej, angielskiej lub USA. Opowiada o jakimś bodaj biednym młodym górniku. Facet nie ma kasy, nie idzie...

więcej

Serialu w stylu Banshee, Ray Donovan, Sons of Anarchy, Strike back...
Jeśli ktoś coś zna to proszę o polecenie. Widziałem już trochę, a co dokładnie to można zobaczyć w profilu.

Witam. Szukam serialu który byl emitowany na TVP. Było to o grupie dzieci które chyba były w jakimś domki i bodajże schodziły do piwnicy i tam był chyba jakiś labirynt i rozwiazywali zagadki i było też coś z jakimś liskiem.

Cześć, szukam serialu z początków tv4 (na 90% tv4). Fabuła, która pamiętam - Książe (chyba Greg) przyleciał/rozbił się swoim statkiem na ziemi. Nie był to serial animowany, coś jak komedia. Kojarzy ktoś, z góry dzięki ;)

Cześć, szukam filmu obyczajowego, ktòry leciał chyba na Polsacie około 15 lat temu. Pamiętam tylko, że opowiadał o młodzieńcu, który spędził lato na jakiejś amerykańskiej wiosce z polami i zaprzyjaźnił się z tamtejszą sąsiadką. Później wyjechał do szkoły lub do pracy. Wrócił po kilku latach i ta dziewczyna mieszkała w...

więcej

I w którym odcinku Walter o coś się ją spytał (wiecie i ci chodzi)

Ktoś kojarzy? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie propozycje.

Witam, poszukuje nazwy serialu. Nie mam pewności czy już wyszedł.
Widziałem jedynie trailer który pokazywał ludzi którzy zostają zamknięci w bloku. Niektórzy próbują uciec, ale ich wyłapują, buntują się. Jedni przechodzą do różnych mieszkań po przez niszczenie ścian.
Wiem że to niewiele ale premiera miała mieć chyba...

więcej

Chodzi o film na 90% prod. hiszpańskiej taki z lat 80-tych. Chodzi o grupę nastolatków (chłopaki i chyba jakaś dziewczyna), którzy napadają na banki, kradną kasę i uciekają samochodami, potem bawią się na dyskotekach. Po każdym skoku mają zasadę spalić wóz. Jakiś facet na ulicy krzyczy do telewizji, że trzeba skończyć...

więcej