Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam seriali i telenowel dobrych, niepolskich i nieangielskich, albo nieeuropejskich.
Chodzi mi o seriale brazylijskie, kolumbijskie, meksykańskie, tureckie, azjatyckie (w tym rosyjskie) i tak dalej. Minimum z oceną 7/10.

Hej wszystkim. Od kilku dni chodzi mi po głowie pewna scena z bajki, którą rodzice
wypożyczyli dla mnie jak byłam mała w wypożyczalni kaset video. Nie pamiętam fabuły ani
szczegółów tę scenę i jakiś ogólny zarys... może oglądał ktoś i jest w stanie mi pomóc?
Na pewno znacie to uczucie gdy coś was męczy, już prawie -...

więcej

Witam serdecznie! Pare lat temu na Discovery, lub National Geographic lecial dokument, w ktorym prowadzacy pokazywal jak sie ukryc przed rzadem. Pamietam tylko, ze kazal sprawdzic swoj samochod i nawet zmienic kola (!), chodzic w czapce z daszkiem, wyjechac i zmienic nazwisko na bardzo popularne jak John Smith. Juz od...

więcej

kilka lat temu na tvp 1 lub tvp 2 leciał dwuodcinkowy film akcja rozgrywała się w Australii. To co pamiętam z zarysu akcji było o bogatej rodzinnie która firma zajmowała się wydobywaniem diamentów. Głowa rodziny ojciec i dwoje dzieci syn i córka. Głowny bohater wychowywał się z nimi i nienawidził się z syn a kochał...

więcej

Witam

Nie mogę sobie przypomnieć tytuł, pamiętam tylko kilka scen
Wiem, że oglądałam ten film na TVN jakieś 5-6 lat temu

Jest to historia która dzieję się w kosmosie
I za pamiętałam scenę, że idą, lub lecą na inną planetę aby zadać pytanie wielkiemu komputerowi, który zna odpowiedź na każde pytanie,
Pamiętam...

więcej

Witam. Męczy mnie ostatnio scena z jednej kreskówki, której tytułu nie pamiętam. Było to chyba za czasów świetności Fox Kids. Nie wiem dokładnie o czym była ale pamiętam moment, w którym jakiś chłopak- łobuz znęca się nad chomikiem, szczurem lub innym gryzoniem, w tle leci jakaś rockowa albo metalowa muzyka, pamiętam...

więcej

Filmwebowicze! Od pewnego czasu po głowie chodzi mi pewien wątek filmowy/serialowy i nie mogę sobie przypomnieć skąd on jest. Mianowicie motyw, że znajdują babcię głównego antagonisty w szpitalu dla umysłowo chorych czy czymś takim, zaczynają z nią rozmawiać i okazuje się, że to całkowicie zdrowa na umysle matka...

Dzien dobry. Czy seriale takie jak Castle lub Mentalista mają jedną, konkretną fabułę rozdzieloną na odcinki, czy każdy odcinek jest o czymś innym. Szukam właśnie ciekawych, wciągających seriali ;)

Mężczyzna jako jedyny z pasażerów przeżył wypadek pociągu, po tych zdarzeniach odkrywa nadprzyrodzone zdolności, proszę o pomoc, jaki tytuł ;)

Czesc,
Tak sobie siedze i wpadl mi do glowy serial z polsatu o herlejowcu.Kolo w skorze na super moto jezdzi i pomaga ludziom