Witam
Nie mogę sobie przypomnieć tytuł, pamiętam tylko kilka scen
Wiem, że oglądałam ten film na TVN jakieś 5-6 lat temu
Jest to historia która dzieję się w kosmosie
I za pamiętałam scenę, że idą, lub lecą na inną planetę aby zadać pytanie wielkiemu komputerowi, który zna odpowiedź na każde pytanie,
Pamiętam...
Witam. Męczy mnie ostatnio scena z jednej kreskówki, której tytułu nie pamiętam. Było to chyba za czasów świetności Fox Kids. Nie wiem dokładnie o czym była ale pamiętam moment, w którym jakiś chłopak- łobuz znęca się nad chomikiem, szczurem lub innym gryzoniem, w tle leci jakaś rockowa albo metalowa muzyka, pamiętam...
więcejFilmwebowicze! Od pewnego czasu po głowie chodzi mi pewien wątek filmowy/serialowy i nie mogę sobie przypomnieć skąd on jest. Mianowicie motyw, że znajdują babcię głównego antagonisty w szpitalu dla umysłowo chorych czy czymś takim, zaczynają z nią rozmawiać i okazuje się, że to całkowicie zdrowa na umysle matka...
Dzien dobry. Czy seriale takie jak Castle lub Mentalista mają jedną, konkretną fabułę rozdzieloną na odcinki, czy każdy odcinek jest o czymś innym. Szukam właśnie ciekawych, wciągających seriali ;)
Mężczyzna jako jedyny z pasażerów przeżył wypadek pociągu, po tych zdarzeniach odkrywa nadprzyrodzone zdolności, proszę o pomoc, jaki tytuł ;)
Czesc,
Tak sobie siedze i wpadl mi do glowy serial z polsatu o herlejowcu.Kolo w skorze na super moto jezdzi i pomaga ludziom
Piątek 05.02 TVP Kultura
"Elena" Zwiagincewa 13:40
"Jesus Christ Superstar" 16:45
"Narodziny narodu" 20:30
"Salo, czyli 120 dni Sodomy" 0:50
"Garść dynamitu" 2:55
Pojechali po krawędzi
Cześć, szukam bajki z dzieciństwa. To co pamiętam to to, że w bajce jest amerykańska rodzina z dwójką dzieci. Najstarszy chłopiec jest strasznie malutki i lata po domu takim małym samolotem i ma młodszego brata, który już jest normalnych rozmiarów. Zaznaczam, że nie chodzi o Stuarda Malutkiego, bo wszystkie postacie są...
więcejMam prośbę napiszcie maila na: kontakt@pulstv.pl z prośbą o emisję serialu Nocny patrol. Wiem, że może nie wszyscy lubili ten serial ale co wam szkodzi pomóc. Może namówicie też znajomych. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Może dzięki waszym mailom Puls przypomni ten serial. Ja już napisałem. Z góry dziękuję za...
więcej