Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mało co pamiętam, ale może ktoś skojarzy. Był on emitowany na TVP 1 lub 2 w godzinach wieczornych we wtorki lub czwartki. Z tego co pamiętam to zanim był emitowany to TVP puszczało Zagubionych i dopiero gdy sezon zagubionych się skończył to był właśnie emitowany ten serial.
Z serialu pamiętam tylko tyle, że akcja...

więcej

I Spit on Your Grave 3

Cześć, mam pytanie kiedy może być w telewizji cała seria Transformers ? Pytam bo chciałabym obejżeć ją jeszcze raz w telewizji - szczególnie 4. Za odpowiedzi z góry dziękuje ;)

Szukam czegoś podobnego do The Walking Dead, Wrogie niebo czy The 100.
Oglądałam iędzy innymi też Ostatni okręt, Jerycho, Statek, Z Nation, Pod kopulą, lost, ocaleni itd

Potrzebuje pomocy w znalezieniu tytułu filmu, którego fabuła opiera się na budowie przedsiębiorstwa zajmującego się dystrybucją ropy naftowej i nieuczciwej walce pomiędzy konkurentami działającymi na tym rynku. Pamiętam, że w tym filmie pojawiały się wątki takie jak:
- porywanie cystern z ropą
- defraudacja...

Szukam filmu i jednego serialu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90` albo wczesnych 2000, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał...

Szukam filmu i jednego serialu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90` albo wczesnych 2000, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał...

Cześć,
szukam takiego starego serialu, gdzie grupa nastolatków spotykała się nocami w lesie, przy ognisku i opowiadała sobie historie o duchach. Coś jak "Gęsia Skórka". Ktoś pamięta?

1.Zna ktoś jakiś dobry serial z elementami fantastyki:
-który jest kompletny
-gdzie faktycznie jest fantastyka (nie jak w Jesica Jones czy Daredevil), w sensie jakieś androidy, podróże w czasie, kosmici, supermoce czy jakieś inne bardziej niezwykłe rzeczy.
-gdzie jest rozwój postaci
-gdzie postaci mają...

Witam poszukuje bajki w której występowała grupa magików która przenosiła sie w czasie poprzez lustra coś w ten deseń