Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Potrzebuje pomocy w znalezieniu tytułu filmu, którego fabuła opiera się na budowie przedsiębiorstwa zajmującego się dystrybucją ropy naftowej i nieuczciwej walce pomiędzy konkurentami działającymi na tym rynku. Pamiętam, że w tym filmie pojawiały się wątki takie jak:
- porywanie cystern z ropą
- defraudacja...

Szukam filmu i jednego serialu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90` albo wczesnych 2000, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał...

Szukam filmu i jednego serialu, mam nadzieję, że w końcu to znajdę! ;)
Ok, a więc jeśli chodzi o serial oglądałam go w dzieciństwie, w latach 90` albo wczesnych 2000, pamiętam, że był czasem o niewyjaśnionych zjawiskach (można powiedzieć, że coś w stylu archiwum x) Pamiętam tak tylko młodego chłopaka, który miał...

Cześć,
szukam takiego starego serialu, gdzie grupa nastolatków spotykała się nocami w lesie, przy ognisku i opowiadała sobie historie o duchach. Coś jak "Gęsia Skórka". Ktoś pamięta?

1.Zna ktoś jakiś dobry serial z elementami fantastyki:
-który jest kompletny
-gdzie faktycznie jest fantastyka (nie jak w Jesica Jones czy Daredevil), w sensie jakieś androidy, podróże w czasie, kosmici, supermoce czy jakieś inne bardziej niezwykłe rzeczy.
-gdzie jest rozwój postaci
-gdzie postaci mają...

Witam poszukuje bajki w której występowała grupa magików która przenosiła sie w czasie poprzez lustra coś w ten deseń

Dlaczego nie działa????????????????/

Film widziałem w kinie z klasą jako małolat w latach wczesnych 80-tych. Fabularna piękna baśń dla dzieciaków, której szukam dla siebie i dla mojego syna. Akcja osadzona w XVIII-XIX wieku, film raczej produkcji niemieckiej, angielskiej lub USA. Opowiada o jakimś bodaj biednym młodym górniku. Facet nie ma kasy, nie idzie...

więcej

Serialu w stylu Banshee, Ray Donovan, Sons of Anarchy, Strike back...
Jeśli ktoś coś zna to proszę o polecenie. Widziałem już trochę, a co dokładnie to można zobaczyć w profilu.

Witam. Szukam serialu który byl emitowany na TVP. Było to o grupie dzieci które chyba były w jakimś domki i bodajże schodziły do piwnicy i tam był chyba jakiś labirynt i rozwiazywali zagadki i było też coś z jakimś liskiem.