Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Treść filmu : mężczyzna jedzie samochodem szosą przez las. Na zakręcie wpada w poślizg i dachując, wypada z jezdni. Samochód ląduje ze 200 m od drogi, w krzakach. Okazuje się, że mężczyzna jest zakleszczony (unieruchomiony) w aucie do góry kołami, nie może wydostać się z auta, drzwi otwarte, on leży głową na trawie, a...

więcej

Serial pod tą nazwą jest reklamowany na stacji Universal, ma być puszczany od lutego. Szukam oryginalnego tytułu, ale nie mogę znaleźć w sieci żadnych informacji. Fabuła wygląda tak, że policjant budzi się z wieloletniej śpiączki i wraca na służbę odkrywając na nowo świat i poznając XXI wiek. Nastawienie raczej...

Czytałem pewien artykuł, że może dojść do spinoff'u "Świata według Bundych". Projekt miał zainicjować David Faustino (serialowy Bud), a reszta "rodziny" ( Sagal, Applegate, O'Neill) była nim zainteresowana. Powszechnie wiadomo, że aktorzy prywatnie darzą się sympatią, więc może coś z tego wyniknie. Czy ktoś się...

Moja siostra szuka serialu/filmu, który widziała za młodu ale teraz pamięta jedynie dwie sceny :D

1. Głównymi bohaterami byli chłopak i dziewczyna, pewnego razu przyszli oni do kuchni bohatera i ona chciała jeść drewno (lol) więc koleś jej przyniósł i ona zaczęła je jeść, potem do kuchni weszła siostra chłopaka i...

więcej

Poszukuje serialu z lat 90-tych, puszczali go w tv chyba na tvp 2 w podobnym czasie co z Archiwum X. Akcja działa się w małym miasteczku, głównego bohatera grał wysoki brunet. Gość ok 40tki, w pobliskim lesie znalazł jakąś zieloną substancje, różne mroczne rzeczy działy się w tym serialu, tyle pamiętam. Ktoś kojarzy ?

więcej

Szukam filmu w którym faceci planują napad na bank jeżdżą autem z rogami byka na masce. Jednego z nich ugryzł nietoperz, po czym zmienił się w wampira . Następnie ugryzł swoich kumpli i tym sposobem grupa już jako wampiry rabuje bank. Ktoś kojarzy? Szukam go już parę dobrych lat.

j. w.

Jakie znacie seriale z aspołecznym bohaterem? Przykład to Mr. Robot.

Pamiętam że miał on małą liczbę odcinków , wydaje mi się że był on produkcji francuskiej lub hiszpańskiej. Prawdopodobnie był w nim motyw kamiennego kręgu. Niestety więcej nie pamiętam :( . Głównym bohaterem była kobieta. Z góry dziękuje za pomoc.

Z tego co pamiętam, to serial był emitowany na Polsacie chyba w niedzielę i miał 13 odcinków.
Głównym wątkiem była tajemnica rodzinna, którą młoda dziewczyna (13-15 lat?) odkrywa, chodziło o jakieś morderstwo i tajemnicze machloje matki, która zachowywała pozory, a "dla dobra rodziny" byłą w stanie zrobić wszystko....

więcej