Ostatnie odcinki tych seriali obejrzalam:
ZOO- sezon 1 odcinek 13
Fear the walking Dead- sezon 1 odcinek 6
The 100- sezon 2 odcinek 16
Nie moge znalezc nastepnych odcinkow sa one w ogole?
hej, co jakiś czas zmieniają się seriale na tvn 7. Aktualnie lecą "Przyjaciele" o 19.05 i "Dwóch i pół" o 19.35. ale wcześniej o 19.35 leciał serial o ojcu strażaku i jego pięciu synach. serial kmediowy. czy ktoś pamięta tytuł? z góry dzięki :) pozdrawiam
Szukam filmu wiem że w nim zwierzaki broniły swojego miejsca , lasu itp.
Bo ktoś chciał w te miejsce postawić jakiś wieżowiec , budynek czy coś podobnego .
Z tego co pamiętam to do tego nie doszło, bo ten kto to miał zrobić jednak chyba uległ rodzinie która była temu przeciwna chyba zwłaszcza córka .
coś jak...
Wiele seriali jak Mr Robot, Marco Polo, Game of Thrones i mnóstwo innych ma przerwy na pół roku, rok i dopiero wtedy pojawia się nowy sezon. Chcę wiedzieć jakie seriale (dowolne) ostatnio wydały nowy sezon (ostatnio, czyli od 6 miesięcy wstecz do dziś lub do końca 2015 roku). Może dzięki temu znajdę jakiś serial...
Hej,
szukam tytulu serialu KOMEDIOWEGO (wydaje mi sie, ze brytyjskiego), ktory ogladalem ok 10 lat temu. Glowny bohater mieszka sam w domu odziedziczonym po zmarlej starszej kobiecie (moze babci), czesto chodzi w jej szlafroku i jest ogolnie nieudacznikiem podrywajacym kazda napotkana kobiete.
prosze o pomoc...
Leciała w telewizji kilka lat temu na jednym z ,,kreskówkowych kanałów", nie pamiętam dokładnie wszystkiego, a jedynie jakieś urywki, szczególnie jeden odcinek - bohaterami były jakieś ,,potworki", które chodziły chyba do szkoły i w jednym z odcinków pojechały na wycieczkę - nie, nie jest to bajka dla malutkich dzieci,...
więcejNo więc. Ten film często leciał przed "Harrym Potterem" ok.7/6/5 lat temu, opowiadał o dziewczynce, która mieszkała w szkole dla dziewcząt lub w sierocińcu, były tam też inne dziewczynki, których rodzice często je odwiedzali, tylko nie tę bohaterkę. Dziewczynka zaprzyjaźniła się z pewnym niewidomym, na koniec okazało...
więcejHej! Jako dziecko (rocznik '92)pod koniec lat 90 bądź po 2000r. pamiętam jak moja mama lubiła oglądać w telewizji amerykański (?) sitcom o perypetiach rodzinnych grubszej , czarnowłosej bohaterki , która na 90% miała na imię Susane (Suzannah, Susanne?). Tło było podobne do "Świata według Bundych"- najczęściej akcja...
Hej,
Mam w domu 13-latka, który niestety zamiast dostać się do klasy z hiszpańskim, znalazł się w klasie rosyjskiej ( pierwsza gimnazjum). Chłopaczek ogarnięty, z angielskiego mega a z rosyjskim koszmar. Gry z rosyjskim pakietem językowym nietrudno kupić ale poszukuje dobrych filmów i seriali w tym języku....