Czy znacie jakieś seriale, gdzie ktoś np. widzi ducha (lub więcej) lub słyszy jakieś głosy w głowie, myślach? Ten duch lub głosy by mogły pomagać bohaterowi serialu w czymś lub szkodzić mu. Inni ludzie nie widzieliby duchów ani nie słyszeli żadnych głosów. Bohater prawdopodobnie by ukrywał to co widzi lub słyszy...
Witam. Od razu zaznaczę że nie jestem fanem żadnego Marvela. Nie jestem taż fanem komiksów i w zasadzie nie lubię filmów i seriali Sci-Fi/Fantasy.. Oczywiście z kilkoma wyjątkami ale generalnie zawsze bardziej ceniłem sobie realizm jeżeli chodzi o kino. Mimo to bardzo lubiłem Batmana - Tima Burtona jak i również...
Czy istnieją jakieś seriale, w których jest grupa osób złych jak terroryści z ISIS? Nie szukam serialu wojennego o Iraku, Afganistanie, serial może zupełnie inny. Częściowo pasowałby serial Narcos (choć bardziej pasują kartele z meksyku z real life), Sons of Anarchy mógłby pasować gdyby była grupa bardziej brutalna,...
więcej
Ostatnie odcinki tych seriali obejrzalam:
ZOO- sezon 1 odcinek 13
Fear the walking Dead- sezon 1 odcinek 6
The 100- sezon 2 odcinek 16
Nie moge znalezc nastepnych odcinkow sa one w ogole?
hej, co jakiś czas zmieniają się seriale na tvn 7. Aktualnie lecą "Przyjaciele" o 19.05 i "Dwóch i pół" o 19.35. ale wcześniej o 19.35 leciał serial o ojcu strażaku i jego pięciu synach. serial kmediowy. czy ktoś pamięta tytuł? z góry dzięki :) pozdrawiam
Szukam filmu wiem że w nim zwierzaki broniły swojego miejsca , lasu itp.
Bo ktoś chciał w te miejsce postawić jakiś wieżowiec , budynek czy coś podobnego .
Z tego co pamiętam to do tego nie doszło, bo ten kto to miał zrobić jednak chyba uległ rodzinie która była temu przeciwna chyba zwłaszcza córka .
coś jak...
Wiele seriali jak Mr Robot, Marco Polo, Game of Thrones i mnóstwo innych ma przerwy na pół roku, rok i dopiero wtedy pojawia się nowy sezon. Chcę wiedzieć jakie seriale (dowolne) ostatnio wydały nowy sezon (ostatnio, czyli od 6 miesięcy wstecz do dziś lub do końca 2015 roku). Może dzięki temu znajdę jakiś serial...
Hej,
szukam tytulu serialu KOMEDIOWEGO (wydaje mi sie, ze brytyjskiego), ktory ogladalem ok 10 lat temu. Glowny bohater mieszka sam w domu odziedziczonym po zmarlej starszej kobiecie (moze babci), czesto chodzi w jej szlafroku i jest ogolnie nieudacznikiem podrywajacym kazda napotkana kobiete.
prosze o pomoc...
Leciała w telewizji kilka lat temu na jednym z ,,kreskówkowych kanałów", nie pamiętam dokładnie wszystkiego, a jedynie jakieś urywki, szczególnie jeden odcinek - bohaterami były jakieś ,,potworki", które chodziły chyba do szkoły i w jednym z odcinków pojechały na wycieczkę - nie, nie jest to bajka dla malutkich dzieci,...
więcej