Hej, szukam pewnego filmu który oglądalam kilka lat temu a nie pamiętam tytułu. Wiem, że był to film bardziej taki kryminalny w którym grupa terrorystyczna miała za zadanie wejśc do budynku na najwyższe pietro. Pamiętam też że jakiś człowiek ukrywał się w ścianie... czy wiecie jak się nazywał???
Cos jak chłopaki z baraków gdzie bd miał gruba beke XD Nie chce jakis drewych gowienek co lecą na comedy central
Jak ktoś ogladał Skazanego na smierc to na pewno wie kto to jest Abruzzi Szukam serialu własnie gdzie bd taki s**laktorego sie wszyscy boją
Witam, może ktoś polecić jakiś dobry serial ? Tematyka bez znaczenia...natomiast interesuje mnie typ serialu, ewentualnie S-F , fantasy...ale głównie chodzi o taki w którym każdy odcinek jest zależny od poprzedniego, a nie jeden motyw na jeden serial i każdy kolejny odcinek to w sumie nowy serial...
Seriale które...
Czy są jakieś seriale sci-fi, ale bardzo poważne? Dramatyczne, smutne wydarzenia, w pewien sposób realistyczne, a dodatkowo dobrze jeśli czasami jakaś ważna, lubiana przez widzów postać zginie (nawet w bardzo prosty, zaskakujący sposób, czyli tak jak w prawdziwym życiu, ktoś z nożem podejdzie do kogoś, zabije kogoś,...
więcejCzy znacie seriale z bohaterem z problemami? W Mr Robot bohater widzi pewną postać, w House MD bohater nadużywa pewnej rzeczy, z czasem ma halucynacje i inne problemy, jakie jeszcze seriale znacie? Najlepiej by był z tego powodu przygnębiony, albo miał depresję, a jednocześnie nadal był bohaterem serialu.
Czy znacie jakiś serial w czasach współczesnych z postacią podobną do Varys z Gra o Tron? Nie wygląd, a inne cechy, wpływy, informacje, charakter.
Witam, poszukuje tytułu serialu, emitowany był chyba na AXN lub FOX, opowiadał o Nauczycielu takim w okularkach. Zajmował się zjawiskami paranormalnymi, pomagała mu niby asystentka, i taka Pani Psycholog, kojarzy ktoś może tytuł?
Polećcie dobre seriale, proszę.
Gatunek: obyczajowe, komedie (ale nie sitcomy), dramaty
Co lubię: Gossip girl, Downton Abbey, Seks w wielkim mieście, Glee, Dr Quinn, Mentalista
Czego nie chcę: serialów prawniczych, medycznych, wojennych, horrorów, thrillerów, fantastyki (odpadają wszelkie wampiry, zombie,...