reklamy,
ogłoszenia nadawcy,
dlaczego Ty - a dlaczego NIE ?
ciężkie sprawy....ORAZ, sprawy lżejsze, wagi państwowej oraz zagrażające życiu i zdrowiu.
Lekarstwa są na wszystko i są idealne - począwszy od bólu małego palca przez zapalenie pochwy aż po zawał mózgu, rzecz jasna należy zapoznać się z treścią ulotki,...
to bylo chyba w latach 88-89. no moze pozniej. nie wiem juz bo to bylo dawno. rano lecialo na tvp1. to bylo o takich malych stworkach. one chyba cos budowaly. ale chyba kazda grupa robila cos innego. one raczej zyly pod ziemia. mialy polaczenie z jednym czlowiekiem. tam chodzily po kartki pocztowe. jeden z nich...
Jaka jest Cena Sławy? To koszt który trzeba ponieść by stworzyć pomysł na siebie, pomysł na serial..., to zaangażowanie i wielogodzinna praca, ale też przyjemność z bycia częścią fajnego projektu. Wy również możecie się do niego przyłączyć i wspierać z nami kulturę.
♥ :)
Bardzo prosimy o pomoc, każda złotówka...
Opowiadał o polskim chłopcu(chłopcach?), do którego przybyli dwaj panowie z kosmosu i którzy chyba byli ze sobą skłóceni. Jednemu podczas podróży na Ziemię towarzyszyła czerwona poświata, a drugiemu niebieska.
Gatunek przygodowy. Leciał w latach dziesiątych(i wtedy też powstał). Puszczany na tvp1
(raczej nie tvp2)...
Oglądałam bądź oglądam:
Zoo (2015)
Siberia (2013)
Statek (2011)
Wrogie niebo (2011)
Pod kopułą (2013)
The 100 (2014)
Z Nation (2014)
The Walking Dead (2010)
W domu zombie (2008)
Szukam czegoś podobnego. zaczelam oglądac Lost i Revolution ale jakos mi sie nie podobają. Tylko żeby nie były stare.
Cześć,
z jakiegoś powodu dręczy mnie wspomnienie serialu, który oglądałam jako dziecko w latach 90tych,a który pewnie teraz wydałby mi się całkowicie idiotyczny. Pamiętam, że był to niepolski serial o jakiejś nastolatce, która podrywała różnych chłopaków i to było chyba jej główne zajęcie :). Miała kolegę, który...
Co jest kurde, Discovery w ogóle nie puszcza już Pogromców mitów. Wolą nadawać jakieś lombardy i inne wojny magazynowe, a przecież mają tyle kanałów: Discovery Science, Historia itp.
Witam. Szukam seriali na podobieństwo:
- X-files
- Nocny patrol(2 sezon)
- Więzy krwi
- Supernatural
- Czynnik Psi
zna ktoś tego typu seriale?? Proszę o wpisywanie tytułów :)
Pozdrawiam serdecznie.
Witam. Szukam jakiegoś dobrego serialu. Obecnie biorę pod uwagę Sześć stóp pod ziemią,
Zakazane Imperium, Dr House i Deadwood ale nie mam pojęcia który z nich wybrać. Jeżeli ktoś może coś dorzucić do tego grona to jestem otwarty na propozycje. Na moim profilu możecie zobaczyć jakie seriale najbardziej lubię ale to że...