Cześć,
szukam telenoweli, która leciała dawno temu na tvn. 2000 któryś rok, dokładnie nie wiem.
Była tam biedna dziewczyna, która miała matkę chyba prostytutkę. Pewnej nocy tę
dziewczynę zgwałcił jakiś facet. Później ona zaszła z kimś w ciążę, ale matka tego
chłopaka gdzieś ją wywiozła żeby oni nie byli razem......
Pewnie nie ma, ale jeśli jakimś cudem coś takiego istnieje.
1. Serial o młodych ludziach.
-najlepiej studentach (ale takich niestety nie ma)
-taki, który zachowuje balans między komedią a dramatem. Coś jak późniejsze sezony
Jak poznałem waszą matkę
-taki, który nie skupia się tylko na tym co negatywne (stąd...
Szukam seriali animowanych, które:
-mówią o bohaterach z komiksów marvela lub DC
-mają jakąś fabułę, wiążącą poszczególne przygody (jak w Spider-man TAS)
-są ciekawe dla dorosłego człowieka
-nie są dziecinne
-opierają się na komiksach
-gdzie bohaterowie mają osobowość
-gdzie wszystko nie jest takie cukierkowe,...
Witam, poszukuję serialu, który nadal trwa i mógłbym być z nim na bieżąco, chodzi mi o coś nowego z roku 2013/2014, wymieniajcie swoje propozycje, dodam, że takie seriale jak Bates Motel, Vikings, Demony Da Vinci, Arrow już poznałem, więc może poznam coś równie dobrego ;)
szukam serialu, widziałam jeden odcinek w tv. był o psychiatrze (psychologu?), który
współpracował z policją. on i jego ludzie przesłuchiwali kobietę, była rozprawa na sali
sądowej, później niby okazało się, że ciągle robią jej taką symulację rozprawy, żeby się
przyznała do winy (?) w tym samym odcinku grali w...
Szukam odcinka serialu DOM, w którym występuje epizodycznie Agnieszka Kotuła jako Mirka - dziewczyna policjanta Genka Popiołka oglądająca kronikę filmową w kinie w Siepuchowie. Może mi ktoś w tym pomóc?
Szukam tytułów dwóch seriali:
1. Dawno, dawno temu na TVP1 leciał serial. Jego akcja toczyła się w przyszłości.
Bohaterami byli młodzi ludzie. W tym świecie ludzie dożywali tylko 30 lat. Przy czym
trzydziestoletni ludzie wyglądali jak staruszkowie
2. Ten serial chyba leciał na TVP2. Z tego co pamiętam...
Jest pewna ilość produkcji dużych amerykańskich stacji przeważnie, gdzie obiektywnie
rzecz biorąc najlepiej nawet 1 odcinka nie zaczynać, aby się później nie irytować, bo
często nawet z dobrych pomysłów mamy ostatecznie totalną chałę...
Z takich nowszej daty
1. Revolution
2. Terra Nova
3. Touch
Terra Novę na...
Cześć! Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś ciekawy serial? Jedne z moich ulubionych to:
Breaking Bad(wczoraj skończyłem oglądać :D), The Walking Dead oraz Southland.