Film dokumentalny na temat rekinow! Jedyny taki na YouTube! Po polsku!
Zapraszam :)
watch?v=CU4UHAppGAE
Wiecie jakie filmy były puszczane w lipcu tego roku na TV Puls?
Bardzo mi na tym zależy, bo oglądałam tam niesamowity film, a nie pamiętam tytułu.
Akcja działa się w ambonie (ale nie mam tu na myśli tej z kościoła) jakaś dziewczyna dostała tam pracę. O tej ambonie krążyła jakaś legenda (niestety, nie pamiętam jaka)....
Witam. jakieś 7-10 lat temu oglądałem w telewizji wspaniałe 2 różne seriale o grupie
dzieci/nastolatków, którzy byli naukowcami czy w każdym razie mieli bardzo pomysłowe
głowy i przytrafiało im się mnóstwo przygód ;) Ktoś ma jakiś pomysł jak się one nazywały?
Proszę o napisanie tytułów seriali z gatunków:przygodowy,fantazy,może być coś z dramatu.
Oglądałem Lostów,Skazanego na śmierć,Goście.Te seriale bardzo przypadły mi do gustu.Proszę o napisanie seriali które wam się podobały z tych gatunków albo podobne do tych.Nie jestem wybredny i nie przeszkadzają mi pewne...
Jestem w trakcie pochłaniania tego mini serialu i w głowę zachodzę, jak tym brytolom się TO udaje?
TO czyli kręcenie genialnych serii. Jest krótko i na temat, obsada marzenie, a u nas nad Wisłą co? Jakieś gówniane Przyjaciółki, apatyczni Lekarze oraz cała zgraja innych księży Mateuszy, W736452 i innych pierdół, gorzej...
Czy ktoś może pamięta tytuł serialu lub filmu, w którym mężczyzna po jakimś
eksperymencie pod wpływem wody (kiedy jest mokry) staje się niewidzialny? Proszę o
pomoc, bardzo mi zależy!!!!
...tudzież coś, co można by ochrzcić w ten sposób.
Generalnie, chodzi mi o jakiś serial, którego wątek główny nie byłby tłem dla wątków
poboczny; wręcz przeciwnie - gdzie wątek główny to prawdziwy wątek główny, z krwi i kości.
Gdzie odcinek A, kończy się w miejscu x, a odcinek B, w miejscu x się...
Oglądałem:
Gwiezdne wrota
Battlestar Galactica
Firefly
Obecnie oglądam:
Andromeda
A co dalej? Szukam seriali sci-fi w tej tematyce.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to Star trek.
Aha fajnie jak by to były pełne sezony a nie urwane w połowie.
Najlepszy serial dramatyczny - ... "Homeland" xD Większej komedii nie widziałem. Serial kompletnie bez polotu, suchy i mdły. Poprawny politycznie i wygrana w kieszeni...
Najlepszy aktor dramatyczny - Damien Lewis - O Boże! Każdy inny tylko nie on! Cranston nie pasował ? Hamm zły ? Buscemi drętwy ? Niewiarygodne!!! W...