Których anulowanych seriali najbardziej wam szkoda (pytam o wszystkie).
Ja osobiście żałuję , że skasowali takie pozycje jak Deadwood,The Unusuals,The Black
Donnellys.
Serial "polostowy", to określenie, które przyjąłem dla produkcji spełniających kryteria:
- główna fabuła, która trzyma serial przy życiu, czyli nie może to być procedural,
pojedyncze sezony, czy odcinki muszą się w dużej mierze, ze sobą łączyć w jakiś
sposób,
- zawiła mitologia, czyli pojawił się problem, my go...
Pamietam że grupka ludzi nocowała w jakieś jaskini a przed jaskinią czaiły się jakieś małpy
czy prymitywni ludzie. Jeden z nocujących jakiś facet wyszedł z jaskini chyba usłyszał jakies
hałasy. Potem juz nie pamiętam ale rano skapli się ze nie ma wszystkich i zaczeli szukać
znaleźli go martwego rozszarpanego...
A ja mam takie pytanie. W latach 80 (końcówka) szedł taki serial chyba 4 lub 6 odcinków. Gregory peck grał w nim rolę jakiegoś adminrała pełniącego funckę konsula/abasadroa. Akcja działa się od wybuchi wojnu. Był on tam postacią drugoplanową, jego synowie walczyli jeden w w europie a drugi w azji.... tyle pamiętam....
komentowaniem na Polsacie? W kazdym programie lektor opisuje, co robią bohaterowie. W kilku programach, np. Kiepscy.
Czy wiecie gdzie, można obejrzeć te seriale po polsku?
1. Dante's Cove.
2. The Lair.
3. Quee as folk us.
4. Fisica o quimica.
Będę bardzo wdzięczny.
Czyli takie, które na filmwebie mają do 2000 głosów. Na pewno jest przynajmniej kilka. Warunkiem jest czysta radość. Żadnych innych ograniczeń. Ze swojej strony podaję "How Not To Live Your Live".
Mam na myśli seriale gdzie jest ona i ich dwóch jak w Pamiętnikach Wampirów czy "Innej".
Ona czuje cos do obu i musi wybrać... Znacie i możecie cos polecic? Mogą być tez filmy.