Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam pewnego serialu, który szedł już dobre kilka lat temu w telewizji. Chyba na
jetix, ale dokładnie nie pamiętam. Wiem tylko, że opowiadał o 4 nastolatków, którzy
prowadzili w szkole anonimowa audycje radiowe. Wie ktoś może jak zwie się ten serial ?

Witam. Powszechnie wiadomym jest to, iż taka transmisja będzie za pośrednictwem HBO. Czy orientuje się ktoś, gdzie jeszcze można ją zobaczyć ? Może kojarzycie jakiś zagraniczny kanał, na którym może być ona pokazywana ?

Swoją drogą szkoda, że w Polsce TVP Kultura nie transmituje gali Emmy, a zagranicą np. CNN...

Jak co roku w kilka osób zbieramy się w sieci i komentujemy na bieżąco to co dzieje się
podczas rozdania nagród Emmy. Startujemy w okolicach północy. Czat nie wymaga
rejestracji, wpisujemy tylko nick a pole 'hasło' zostawiamy puste :)

http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=64th+Primetime+Emmy+Awards

http://prawnet.blogspot.com/2012/09/recenzja-suits-czyli-herosi-w.html

jakie macie zdanie o serialu W11- Wydział Śledczy ?

Witam wszystkich,
kiedyś oglądałem stary polski film, bardzo mi się podobał i nie pamiętam jego tytułu.
Jest to stary, czarno- biały film polski, pochodzący chyba z lat 60 lub 70- tych.
Opowiada on o początkującej stewardesie, która nie umie się odnaleźć w tej roli.
Zazdrości swoim koleżankom z pracy, że one tak...

więcej

Witam, szukam seriali o pielęgniarkach było ich albo cztery albo pięć (już za bardzo nie pamiętam ) serial leciał w RTL7. Te pielęgniarki mieszkały razem.

Których anulowanych seriali najbardziej wam szkoda (pytam o wszystkie).
Ja osobiście żałuję , że skasowali takie pozycje jak Deadwood,The Unusuals,The Black
Donnellys.

Serial "polostowy", to określenie, które przyjąłem dla produkcji spełniających kryteria:

- główna fabuła, która trzyma serial przy życiu, czyli nie może to być procedural,
pojedyncze sezony, czy odcinki muszą się w dużej mierze, ze sobą łączyć w jakiś
sposób,
- zawiła mitologia, czyli pojawił się problem, my go...

więcej

Pamietam że grupka ludzi nocowała w jakieś jaskini a przed jaskinią czaiły się jakieś małpy
czy prymitywni ludzie. Jeden z nocujących jakiś facet wyszedł z jaskini chyba usłyszał jakies
hałasy. Potem juz nie pamiętam ale rano skapli się ze nie ma wszystkich i zaczeli szukać
znaleźli go martwego rozszarpanego...