Za 5 dni zostaną ogłoszone nominacje do tegorocznych EMMY. Chociaż nie budzą one tylu emocji co nagrody filmowe ze stycznia i lutego, to wiem, że jest tutaj sporo miłośników seriali, dla których nagrody EMMY liczą się nie mniej niż Oscar. A jako, że nigdzie dyskusji na ten temat nie znalazłem, więc na kilka dni przed...
więcej
Szukam serialu ... Jakiegoś ciekawego typu "Pretty Litte Liars" albo "Trawka" .. Jakiś mało
znany ... Takie są najciekawsze ;D
Seriale które oglądam to "Pretty Litte Liars", "Trawka", "Pamiętniki wampirów", "90210",
"Zaklinacz dusz", "Mentalista" ... Nie ciekawią mnie seriale typu "Plotkara"
Z góry dzięki
Witam, akcja serialu rozgrywała się na różnych planetach wszechświata, bohaterowie byli wojownikami na dłoniach mieli bransolety z których strzelali laserami jedni niebieskimi drudzy czerwonymi pamiętam że byli nimi kobieta i mężczyzna, jeśli ktoś zna tytuł proszę o podanie.
Witam, poszukuję tytułu programu, który leciał kilka lat temu na Zone Club lub Zone Reality
(a szukam już od kilku dni).
Para terapeutów (chyba seksuologów) rozwiązywała problemy innych par, małżeństw.
Może ktoś z Was pamięta?
Napiszcie fabule serialu jakiego chcielibyście obejrzeć w telewizji. Podajcie kategorie i jakich aktorów byście w widzieli w tym serialu.
Leciał ostatnio program (niestety nie wiem na którym kanale) o kobietach, które w swoich facetach szukały bardziej ojca niż partnera. Czy ktoś wie jak ów program się nazywał? Z góry dziękuję za pomoc
leciał z 15 lat temu w tv
ogólnie serial dla młodszej młodzieży :)
pamiętam, że występowały tam dzieci i chyba tylko dzieci a ich przywódcą był BRAD!
i on był trochę science fiction z tego co pamiętam
dziękuję.
Witam wszystkich, to moj 1wszy post, wiec witaj swiecie filmowy.
Wczoraj w pracy przypomnialem sobie o pewnym serialu polskim.. [na 99% to polski]
No wiec zaczne lepiej o nim opowiadac :
Z tego co pamietam, to lecialo kupe lat temu.. moze nawet na TVP gdzies.
Mlodziez/dzieci wyjechaly do domu w lesie..
Jeden z...