Witajcie,
Ostatnio jestem strasznie zafascynowana serialem "Downton Abbey". Obejrzałam już go tak
naprawdę kilka razy, ale ile można?:) Szukam czegoś podobnego i względnie nowego
(powiedzmy z ostatnich dziesięciu lat), niestety nie mogę na nic natrafić :( Chodzi mi więc
dokładnie o serial obyczajowy, którego...
Ok, co tu dużo pisać, zapraszam wszystkich fanów tego serialu do wspólnej dyskusji :) O
generacjach, sezonach, wszystkim :)) Chętnie porozmawiam z ludźmi, którzy też uwielbiają
Skins i myślę, że pewnie jest takich osób więcej.
Ostatnio strasznie sie nudze, i chetnie zaczalbym ogladac jakis nowy serial. Widzialem juz dosyc duzo, wiec podam wam tytuly tak zeby bylo wam latwiej trafic w moje gusta. Niektore z seriali ogladalem po kilka razy, oczywiscie wszystkie odcinki.
Bones
House M.D.
The X-Files - obejrzalem poki co 2 sezony i ogladam...
Serial jest o kolesiu w czarnym stroju z peleryną, na jednym oku ma czerwony laser.
Gdy nie był "superbohaterem" jeździł chyba plymouth'em prowler'em (być może fioletowym).
Więcej szczegółów nie pamiętam.
Potrzebuje pomocy, otóż kiedyś w telewizji, chyba nawet publicznej puszczano serial dla dzieci, dosyć straszny, animowany, o grupce młodzieży miedzy nimi był wilkołak, dowodzonej przez jakiegoś profesora, gdzie każdy odznaczał się zdolnościami paranormalnymi. Ekipa ta łapała duchy potwory mumie i inne monstra. Walczyli...
więcejWitam. Kiedys gdy byłem mniejszy a było to 8--9 lat temu oglądałem w tv pewien serial było to anime. W tej bajce bohaterowie poszukiwali klejnotów bądź diamentów które umożliwiały im przemiane (jakaś zbroja czy coś takiego) pamiętam że pierwszy miał czerwony kamień (chyba). I kojarzy mi się że był też tam jakiś samuraj...
więcejWitam,od kilku ładnych lat chodzi mi po głowie pewien serial,oglądałem to bodajże na kanale Wizja 1 (ówczesna Wizja TV) ale tego pewien nie jestem,to było gdzieś ponad 10 lat temu tak myśle,może coś koło tego,pamiętam kilka odcinków np.chłopak chyba z kolegą siedzieli w domu i była wtedy zmiana stref czasowych chłopak...
więcej
http://i.imgur.com/kREsf.jpg
Bardzo proszę o pomoc jeśli ktoś rozpoznaje z jakiego serialu pochodzi ten kard..
Witam, ostatnimi czasy sobie przypominam dawno oglądane seriale i telenowele i jak
mam już co nieco to brakuje mi jednego tytułu.
Mianowicie: Podejrzewam, że jest to produkcja brazylijska czy coś z tych rejonów bo
leciało w bloku na TVNie gdzie zawsze dawali jakieś telenowele.
Pierwszy odcinek to było bodaj...
Witam. Poszukuję serialu w którym w jednym odcinku jest motyw z taka Grubą Babą (mówili na nią mama) która przyrosła do kanapy , była bardzo gruba nie ruszała się i przyrosła do kanapy. Podczas przenoszenia jej do szpitala musieli użyć lawety , a jak ja przenosili na lawete to pamiętam że zakrywali zeby jej ludzie nie...
więcej