http://damian33214.znamy.pl/2012/09/08/moj-pierwszy-blog/
mile widziane komentarze i prosze ocenic:)
podobno idzie,probowalem kilka razy ale nie idzie wpisalem parametry jakiesa w necie i nic
probowalem tez automatycznie ale nic z tego,prosze bardzo o pomoc.
Niewiele zapamietałem, toteż potrzebuję Waszej pomocy. Bardzo proszę, jeśli ktoś coś kojarzy, będę niezmiernie wdzięczny :).
Serial był emitowany jakieś 5, może więcej lat temu na jakimś ogólnodostępnym kanale (Polsat). W głowie został mi jeden odcinek - padał deszcz (burza?), więc grupka jakichś młodych ludzi,...
Podobaja mi sie seriale wiezienne / o tematyce przestepczej ...
Cos podobnego moze :
Breaking Bad
Prison Break
?
Obejrzałem dużo seriali i proszę was o pomoc przy doborze kolejnych. Lubię praktycznie każdą tematykę oprócz seriali animowanych czy romansideł oto lista seriali które obejrzałem:Dexter, Breaking Bad, The Walking Dead, Gra o Tron, PitBull,Pacyfik, Band Of Brothers, Californication, Zakazane imperium, Mad Men, D.r...
Siema,
Kiedyś oglądałem serial o prawniku. Szefem tej całej kancelarii był jego ojciec. Pamiętam jeszcze, że ten prawnik miał kłopoty z prawem, palił trawkę i za to dostał tam jakąś karę i co jakiś czas oddawał mocz.
Zna może ktoś tytuł tego serialu? Byłym wdzięczny.
Za 5 dni zostaną ogłoszone nominacje do tegorocznych EMMY. Chociaż nie budzą one tylu emocji co nagrody filmowe ze stycznia i lutego, to wiem, że jest tutaj sporo miłośników seriali, dla których nagrody EMMY liczą się nie mniej niż Oscar. A jako, że nigdzie dyskusji na ten temat nie znalazłem, więc na kilka dni przed...
więcej
Szukam serialu ... Jakiegoś ciekawego typu "Pretty Litte Liars" albo "Trawka" .. Jakiś mało
znany ... Takie są najciekawsze ;D
Seriale które oglądam to "Pretty Litte Liars", "Trawka", "Pamiętniki wampirów", "90210",
"Zaklinacz dusz", "Mentalista" ... Nie ciekawią mnie seriale typu "Plotkara"
Z góry dzięki