Wie ktoś, gdzie można znaleźć e-mail albo inną formę kontaktu do TCM polskiego? Chciałbym spytać o to, czy nadadzą pewien film kiedyś.
1.Pamietam jakąs kobietę która opiekowała się chłopakiem którego do choroby psychicznej
doprowadził ojciec
Kazał mu zjeść jakąs starą owsiankę-potem ją zwymiotował też musiał to zjeśc:(
Pamiętam wsadziła go pod prysznic a on się darł że się rozpłynie w kratce
Wzieła go do restauracji on się posikał ze strachu i...
Tak jak w temacie. Które seriale z minionego sezonu przypadły wam do gustu, ale zostały
skasowane? Proszę wymieniać jednosezonowce, max dwu :P
Dla mnie na szczycie takiego zestawienia znajduje się Awake, reszta jest niewarta zachodu,
ale co kto lubi.
Ringer (jeszcze dawał radę, wniosek po 10 odcinkach, nie...
witajcie, mam prośbę jakich zapewne wiele tutaj: otóż zapamiętałem opis fabuły filmu, ale umknął mi tytuł ;p w skrócie: bohaterami są pani policjant i autor powieści kryminalnych, którzy choc nie pałają do siebie sympatią to z jakichś powodów razem pracują nad rozwiązywaniem różnych spraw...oczywiście z góry wielkie...
więcejSzukam serialu który chyba kiedyś był emitowany w tvp, grupa młodych ludzi szuka jakichś tam przedmiotów, które mają moc ale nie wiadomo co tym przedmiotem może być, pamiętam że był chyba odkurzacz i waza na zupę. Pamiętam tam taka akcja jedna była że mieli taką specjalną pigułkę co jak ją w czymś rozpuścić to gdy sie...
więcejopowiada o perypetiach nastoletniej młodzieży o ich problemach, był wątek, że dziewczyna zaszła w ciąże,narkotyki chyba też, miłość, zabawa i takie tam. Dzieje się to wszystko w Australii, serial zaczął być emitowany prawdopodobnie w 1995-2000 roku. Wiem, że jakieś 6 lat temu był emitowany w tvp1. Z góry dzięki za...
Witam niedługo skończą się seriale które oglądam i mam pytanie. Jakie seriale polecacie.
Mam namyśli tak do 5 max 6 sezonów ( potem serial schodzi na psy)
Nie moge przypomniec sobie tytułu pewnej telenoweli która widziałam w dzieciństwie tak
1999 a 2003 rok . Wydaje mi sie ze była ona emitowana na tvn . Jedynie pamietam ze była
to historia o dwoch braciach pochodzących z bogatej rodziny, jeden był brunetem drugi
blondynem . Po jakims czasie okazało sie że blondyn...
poszukuje serialow, cos na wzor dextera, breaking bad, czyli gdzie glowny bohater prowadzi podowojne zycie, w jednym jest przykladnym ojcem,mezem a w drugim np pracuje dla mafii jako ich lekarz, ksiegowy czy cos takiego i ukrywa to przed rodzina oraz znajomymi.Jakies propozycje?
Jaki jest Wasz ulubiony serial komediowy emitowany w Comedy Central? Moimi faworytami są "Wszyscy kochają Raymonda", "On ona i dzieciaki" czy "Hoży doktorzy".
Przy okazji powiem też, że fajnie byłoby gdyby ramówka Comedy Central zmodernizowała się w pewien sposób... trochę bez emocjonalnie ogląda się już po raz x-ty...