Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

nie wiecie może co to za serial?
http://i.imgur.com/0UeqK.jpg

Stara kobieta (chyba nazywała się Kate) ogląda pamiątkowy diament ze skazą i wspomina losy swojej rodziny. Jej ojciec przyjechał do pewnego miasteczka przy kopalni diamentów i wynajął się miejscowemu, że znajdzie diamenty. Coś tam znalazł ale stary go oszukał i zamiast % strasznie go pobił. Miał zmasakrowaną twarz i...

więcej

http://www.filmweb.pl/film/Korespondent+Bryan-2010-596324

Polecam tą stację muzyczną. Dają dużo muzyki rockowej, nawet metal, między innymi: Green Day, 30 Second To Mars, Nickelback, Coldplay. Jak macie cyfrowy polsat, to jest na kanale 159.

Głównym wątkiem jest walka z tajemniczą złą organizacją posiadającą na swoim wyposażeniu niezwykłe jak na tamte czasy :
-Wielki latające bazy
-Mechy
-broń wykraczającą poza epokę w której akcja się dzieje( wojna secesyjna, tego nie jestem pewien)
Pamiętam jeszcze ze główny boss tej organizacji jest tylko w małej...

więcej

Bardzo prosze, jesli ktos ma nagrane wszystkie odcinki z polskim lektorem, dajcie znac!! Odkupie jedna kopie! Dzieki...

W drugim sezonie jakiś potwór potrafi znikać i zabijać od razu... WTF!!! Równie dobrze mógłby zabić 100% ludzi na świecie i ani jedna osoba nie wiedziałaby o nim jeśli zabijałby wszystkich bez świadków. Do tego ten potwór potrafi się dostać wszędzie. WTF!! to tak jakbym ja był duchem i mógł zabijać dowolne osoby we...

Witajcie,
Ostatnio jestem strasznie zafascynowana serialem "Downton Abbey". Obejrzałam już go tak
naprawdę kilka razy, ale ile można?:) Szukam czegoś podobnego i względnie nowego
(powiedzmy z ostatnich dziesięciu lat), niestety nie mogę na nic natrafić :( Chodzi mi więc
dokładnie o serial obyczajowy, którego...

Ok, co tu dużo pisać, zapraszam wszystkich fanów tego serialu do wspólnej dyskusji :) O
generacjach, sezonach, wszystkim :)) Chętnie porozmawiam z ludźmi, którzy też uwielbiają
Skins i myślę, że pewnie jest takich osób więcej.

Ostatnio strasznie sie nudze, i chetnie zaczalbym ogladac jakis nowy serial. Widzialem juz dosyc duzo, wiec podam wam tytuly tak zeby bylo wam latwiej trafic w moje gusta. Niektore z seriali ogladalem po kilka razy, oczywiscie wszystkie odcinki.
Bones
House M.D.
The X-Files - obejrzalem poki co 2 sezony i ogladam...

więcej