Witam.
Poszukuję filmu, który oglądałem za małolata.
Najprawdopodobniej występuje tam Tom Selleck ale na 100% nie jestem pewien.Pamiętam taką akcję: Do pewnej rodziny włamują się bandyci z pończochami na twarzach. Gwałcą tam matkę, mordują ojca i z całej rodzinki przeżywa tylko córka. Po jakimś czasie córka zaczyna...
Czy ktoś mógł by mi dać link z Allegro w którym są do kupienia buty takie jakie nosi Walach serialu ''Komisarz Alex''? bo szukałam w zwykłych sklepach i nie znlazłam.
Witam, mam pytanie dotyczące nowej telewizji Puls 2 który miał być dostępny już od jakiegoś
czasu na satelitach i może jest na CP, czy N? Ale na C+ nie ma, przynajmniej ja nie mam, czy
ktoś w ogóle odbiera Puls 2? Czy tylko ja mam z tym problem? (Ostatnio robiłem nowe
wyszukiwanie kanałów)
Witam poszukuję serialu Komisarz Rex wiem że obecnie leci na AXN i TV6 niestety nie
posiadam żadnego z powyższych kanałów oczywiście najlepiej gdyby był z lektorem
Najbardziej zależy mi na 4 i 5 sezonie będę wdzięczna za pomoc :)
W tym odcinku było że nigdzie nie można było kupić piwa , walduś później przyniósł takie małe piwo dla ferdka
Siema,
Szukam serialu fantasy, którego akcja toczyła się w Średniowieczu. Pamiętam, że na początku koleś zdobył smoczą zbroję czy coś w tym stylu. Musiał zabić tego smoka aby mieć tą zbroję. Później chyba dołączyły do niego jeszcze dwie osoby (nie pamięam o nich nic) i później jeszcze jedna osoba. Koleś zabił dużego...
Witam otóż od kilku dni usilnie próbuje wyszukać serial który był emitowany na TVP Moje informacje mam nadzieje że będą wystarczające - Serial opowiada o tym iż Matka z synem utknęli w grze o gatunku pirackim, twórcą ich gry jest mężczyzna (mąż żony/Ojciec syna) ich jedynym wyjściem jest znalezienie bateri (chyba do...
więcejKiedyś chyba leciała na TVN, coś w stylu Gęsiej Skórki. Animowane opowieści z dreszczykiem, ale dla dzieci, więc nie były przesadzone. Pamiętam jeden odcinek, o milionerze który chciał żyć wiecznie, wydał cały majątek na badania, udało mu się, ale niestety lekarze nie mieli pieniędzy/pojęcia o tym, że to co wynaleźli...
więcej