Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzień dobry Wszystkim osobom będącym na tym blogu. Mam takie pytanie. Od pewnego czasu poszukuję takiego serialu o tematyce muzycznej który emitowała bodajże tvp 1. Opowiadał on o takich nastolatkach którzy potrafili unosić się na nutach muzycznych. Nie mogę skojarzyć jego nazwy? Proszę o jakieś wskazówki jeśli ktoś...

więcej

w jednym z odcinków [chyba nr 11] to ten, gdzie tedd spostrzega, że jedna z jego
podwładnych ładnie śpiewa i namawia ją na casting ; jego hinduski szef śpiewa piosenke
'tyryryryry somebody" , przepraszam, nie znam słów :D i tutaj zwracam się z prośbą- czy ktoś
zna tytuł tej piosenki?

Witam,
co sadzicie w ogóle o CSI?;> Tych z Miami, Las Vegas i New York?

Ogladam po kolei ale przyznam szczerze ze sie troche pogubiłem. Wiecie jaki odcinek ktorgo zsezonu jest kontynuacja s04 e5?;>(Down the Rabbit Hole )

Trzy tygodnie temu na Polsacie leciała już też oczywiście po raz któryś "Ślepa Furia"Ogólnie do filmu nic nie mam bo był i nadal jest bardzo fajny i go lubię.Do czego zmierzam.W sobotę 11.08 patrzę znów w program na Polsat i nie zgadniecie co leci wieczorem:Tak Tak "Ślepa Furia".I za co płacić ten...

ten kto mial Fox Kids wie o co chodzi i może mi pomoże. Słuchajcie, wydaje mi sie, ze byl to jeden z tych dwoch seriali! Odcinek traktował o jakiejś wierzy która yła bardzo kolorowa , taka jakby w pastelowych kolorach - niebieski, różowy, żółty i w środku zachodziły jakieś dziwne rzeczy, weszla ta chyba jakas...

Ogladałem go wiele lat temu i nie pamiętam jak się nazywa. W tym serialu chodziło mniej więcej o to, że pewien gość przenosił się o kilka dni w czasie do przeszłości, żeby zapobiec rożnego rodzaju wydarzeniom. Jeżeli ktoś wie o jaki serial może chodzić, to proszę, żeby podał odpowiedź. Podzrawiam ;)

Bartosz Walaszek ma mnie przeprosić za zrobienie o mnie odcinka w Kapitanie Bombie.

J.w

Komentujcie ;)

Czy ktoś ogląda(l) Spooks? Początkowo wydawał mi sie zbyt "mcdonalodowy" jak na serial szpiegowski, ale stopniowo wciągnął .... Obecnie moj ulubiony serial.

Akcja dzieje się w biurze i tam powstają jakieś romanse, miłości i różne inne sprawy. Jedna para z biura nawet wzięła ślub. w tytule albo w zamyśle serial jest ściśle związany z los angeles. Serial z jajem, dowcipny i w stylu ally mcbeal. Oglądałam ten serial z mamą jak byłam mała więc znalezienie tytułu jest dla mnie...

więcej