Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witajcie, mam prośbę jakich zapewne wiele tutaj: otóż zapamiętałem opis fabuły filmu, ale umknął mi tytuł ;p w skrócie: bohaterami są pani policjant i autor powieści kryminalnych, którzy choc nie pałają do siebie sympatią to z jakichś powodów razem pracują nad rozwiązywaniem różnych spraw...oczywiście z góry wielkie...

więcej

Szukam serialu który chyba kiedyś był emitowany w tvp, grupa młodych ludzi szuka jakichś tam przedmiotów, które mają moc ale nie wiadomo co tym przedmiotem może być, pamiętam że był chyba odkurzacz i waza na zupę. Pamiętam tam taka akcja jedna była że mieli taką specjalną pigułkę co jak ją w czymś rozpuścić to gdy sie...

więcej

opowiada o perypetiach nastoletniej młodzieży o ich problemach, był wątek, że dziewczyna zaszła w ciąże,narkotyki chyba też, miłość, zabawa i takie tam. Dzieje się to wszystko w Australii, serial zaczął być emitowany prawdopodobnie w 1995-2000 roku. Wiem, że jakieś 6 lat temu był emitowany w tvp1. Z góry dzięki za...

Witam niedługo skończą się seriale które oglądam i mam pytanie. Jakie seriale polecacie.
Mam namyśli tak do 5 max 6 sezonów ( potem serial schodzi na psy)

Nie moge przypomniec sobie tytułu pewnej telenoweli która widziałam w dzieciństwie tak
1999 a 2003 rok . Wydaje mi sie ze była ona emitowana na tvn . Jedynie pamietam ze była
to historia o dwoch braciach pochodzących z bogatej rodziny, jeden był brunetem drugi
blondynem . Po jakims czasie okazało sie że blondyn...

więcej

użytkownik usunięty

poszukuje serialow, cos na wzor dextera, breaking bad, czyli gdzie glowny bohater prowadzi podowojne zycie, w jednym jest przykladnym ojcem,mezem a w drugim np pracuje dla mafii jako ich lekarz, ksiegowy czy cos takiego i ukrywa to przed rodzina oraz znajomymi.Jakies propozycje?

Jaki jest Wasz ulubiony serial komediowy emitowany w Comedy Central? Moimi faworytami są "Wszyscy kochają Raymonda", "On ona i dzieciaki" czy "Hoży doktorzy".
Przy okazji powiem też, że fajnie byłoby gdyby ramówka Comedy Central zmodernizowała się w pewien sposób... trochę bez emocjonalnie ogląda się już po raz x-ty...

więcej

Dzień dobry Wszystkim osobom będącym na tym blogu. Mam takie pytanie. Od pewnego czasu poszukuję takiego serialu o tematyce muzycznej który emitowała bodajże tvp 1. Opowiadał on o takich nastolatkach którzy potrafili unosić się na nutach muzycznych. Nie mogę skojarzyć jego nazwy? Proszę o jakieś wskazówki jeśli ktoś...

więcej

w jednym z odcinków [chyba nr 11] to ten, gdzie tedd spostrzega, że jedna z jego
podwładnych ładnie śpiewa i namawia ją na casting ; jego hinduski szef śpiewa piosenke
'tyryryryry somebody" , przepraszam, nie znam słów :D i tutaj zwracam się z prośbą- czy ktoś
zna tytuł tej piosenki?

Witam,
co sadzicie w ogóle o CSI?;> Tych z Miami, Las Vegas i New York?

Ogladam po kolei ale przyznam szczerze ze sie troche pogubiłem. Wiecie jaki odcinek ktorgo zsezonu jest kontynuacja s04 e5?;>(Down the Rabbit Hole )