Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam jakiegoś dobrego serialu pokroju seks w wielkim mieście, plotkara itp. O co mi chodzi. Serial który się przyjemnie i lekko ogląda i jest na czym oko zawiesić. Żadnych wampirów, zombie, kryminałów, seriali prawniczych i o lekarzach bo to co wymieniłem to obejrzałem. Walking Dead, The Suits, Czysta krew,...

więcej

na moim blogu znajdziecie notowania z tego programu

oto link

http://www.filmweb.pl/user/
chomik51495/blog/544392

Witam

Szukam serialu, który kiedyś leciał w telewizji - widziałem albo pierwszy odcinek, albo odcinek promujący.
Fabuła: przylatują oby i laserem niszczą jeden z naszych satelitów telekomunikacyjnych - ziemianie oczywiście uznają to za akt wrogości. Okazuje się, że była to próba komunikacji i wiązka lasera była za...

więcej

Kiedyś oglądałem taki fajny film wojenny. Był on o jakimś partyzancie z Polski który walczył w Grecji(?) z Niemcami. Pamiętam tylko końcówkę że ten typ miał być rozstrzelany, uciekł z miejsca egzekucji jakiś ksiądz mu pomógł ale go zabili. Proszę o szybką odpowiedź.

Na początku gdy zaczynałem oglądać ten serial miałem mieszane zdanie, ale po paru
odcinkach stał się moim ulubionym serialem.

Jak obejrzałem ostatni odcinek myślałem że krew mnie zaleje, nic się nie wyjaśniło nie ma
happy endu, czuje jak by ktoś mnie zrobił w wała.

Ostatni raz byłem tak wkurzony gdy...

na tvp 2 pusczali serial hercules, a sezon 1 ma 13 odc. A wyemitowali 8 czy dokończą 1 sezon i puszczą kolejne sezony?

kiedy puszczą ten film w tv

nie uważacie że większość seriali ma za dużo sezonów xD ? rozumiem 3-4 ale 10 ? chciałbym obejrzeć sobie doctora who i dextera ale to ma tyle odcinków że ręce opadają...szkoda transferu na cho mikuj i czasu na ściąganie/konwertowanie/oglądanie :P

Jakie seriale/programy będziecie oglądać tej jesieni? Chodzi mi zarówno o takie które są już przez wiele sezonów jak i te nowe, których teraz nie brakuje. Ja będę oglądać:
Z tych "starych":
M jak miłość
Przepis na życie
Prosto w serce
Barwy szczęścia
Rodzinka.pl
Mam talent
Taniec z gwiazdami
Kocham Cię,...

Ja niepamietam tytulu niestety ale napewno byl to serial o strazakach na 300%
pamietam nawet melodie jak sie zaczynal serial no ale niestety to zamalo zeby go znalezc a
napewno nie byl to zawod policjant doskonale pamietam jak jezdzili czerwonymi wozami
strazackimi!!!!!