W nocy z 23/24 lipca 2012 leciał na polsacie film o maklerach, jednak nie mogłam go
zobaczyć w całości, mimo iż mi się spodobał i aktualnie usiłuje go znaleźć. Jeżeli ktoś
kojarzy to proszę o tytuł, albo nazwisko jakiegoś aktora, który tam występował...
Film opowiadał o mężczyźnie, który początkowo prowadził...
Witam,
szukam serialu, który jest o dwóch braciach, którym zaginął ojciec, a matka została spalona we własnym domu. Bracia zajmują się zwalczaniem demonów itp. Zapomniałem, gdzie widziałem ten serial, bo było to dość dawno temu. Serial jest dość trochę podobny pod względem gatunku do Torchwood.
Dzięki
...leciał na bank w tvp, w czasach hmmm 1990-1995. Chyba francuski. Młodzieżowy, o
dwóch dzieciakach chłopak i dziewczyna. Prowadzili jakieś radio, jeździli na rowerach i
takie tam. Ktoś kojarzy?
W ostatnim czasie na TVP Kultura w powszednie dni o 22:30 emitowany jest film w cyklu
"Panorama kina światowego". Pozwala to odkryć kino z różnych kontynentów i krajów.
Oglądaliście coś?
Ja przedwczoraj francuskie "Popatrz na mnie", a wczoraj szwedzkie "Mimowolnie". Teraz cykl
wkracza w klimaty...
witajcie moze ktos jest fanem obu tych seriali albo jednego z nich i zna dobrze język angielski i francuski.Proszę w takim razie o zgłaszanie sie do mnie i pisanie do mnie,chodzi o pomoc w tłumaczeniu niektórych odcinków tych seriali,które są wspaniałe i wyjątkowe
j/w
Są to moje ulubione seriale, lecz niestety trzeba czekać na nowe serie. Co jeszcze
polecacie w tych klimatach ?
... który pamiętam z lat młodości - lata 90., raczej ich pierwsza połowa.
Konwencja: odcinki zaczynały się od powiedzenia zen, którego znaczenie wyjaśniane było za pomocą akcji i chyba tłumaczone pod koniec (tak to jakoś zapamiętałam ;)).
Głównym bohaterem był Azjata-uczeń buddyjski, mieszkający w USA, który wprawiał...
Witajcie, kiedyś dostałam od kogoś na płycie serial, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć i liczę na Waszą pomoc. Nie wiem w jakiej TV był emitowany i niewiele z niego pamiętam, ale jeśli ktoś oglądał to powinien wiedzieć o co mi chodzi. Otóż serial był o dziewczynie, która zginęła tragicznie, spadł jej na głowę...
więcejTo juz jest wkurzające co w TV sie wyprawia Requeiem dla snu o 1.10 Amorres Perros też było późno, kiedyś futurame puszczali na tv4 o 0.45, Coraz debilniejsza jest ta telewizja, jakieś tandety puszczaja o 20.00 a takich wielkich filmów nie puści nikt:/:/:/:/
Witam, poszukuje serialu ,w którym główny bohater budzi się pewnego ranka na polu w
jakimś okręgu. Wie wszystko o wszystkim ,a o sobie nic. Nie pamięta jak się nazywa ,ani
skąd pochodzi. Więcej nie chce mówić ponieważ mógłbym coś przekręcić lub spoilerować.
Serial posiada niestety tylko jeden sezon ,a szkoda bo...