Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mi się ten program kojarzył z 12 Groszy Kazika, a wam?

Szukam programów dokumentalnych o wilkach, proszę o tytuły

Witam.
Mam Pytanie czy ktoś z Państwa może wie czy zna nazwę takiego przyrządu, który znajduje sie w szpitalnym gabiniecie dr. Marioano w telenoweli Teresa , dokładnie znajduje sie na biurku, jest to takie coś z poruszającymi sie kulkami, ale nie wiem jak to sie nazywa i gdzie można takie coś nabyć ?

Bardzo bym...

więcej

Na kasetach miałam kilka fajnych bajek i chyba nieznanych. Nie pamiętam tytułów ale
pamiętam mniej więcej co się tam działo.
1. Bajka chyba o lwie. wydaje mi się że był piratem. Wiem że na końcu brał podwójny ślub.
on i jego wybranka i jego najlepszy przyjaciel z wybranką.
2. To był w sumie taki serial o...

co myślicie o tym programie? Mógłby powrócić do tvp 2.
A jak wspominacie szate graficzną tego programu?

Witam wszystkich!
Od dawna szukam filmu, który oglądałam już z dobre 10-15 lat temu. Jest to serial komediowy, zdaje się, że amerykański i jest z lat 80.-90. Opowiada o jednym młodym człowieku, który mieszka w mieście i przyjeżdża do niego bodajże kuzyn ze wsi, który ma u niego zamieszkać. Kuzyn jest bardzo...

Głównym wątkiem jest walka z tajemniczą złą organizacją posiadającą na swoim wyposażeniu niezwykłe jak na tamte czasy :
-Wielki latające bazy
-Mechy
-broń wykraczającą poza epokę w której akcja się dzieje( wojna secesyjna, tego nie jestem pewien)
Pamiętam jeszcze ze główny boss tej organizacji jest tylko w małej...

więcej

Cześć, szukam serialu, który był emitowany w polsacie w weekendy mniej więcej w latach
2002-2005 (byłam wtedy w gimnazjum). Pamiętam jakieś urywki, przede wszystkim
tajemnicę rodzinną- trup pływający w basenie. Był tam wujek ćpun. Główna bohaterka,
buntowniczka, wraz z chłopakiem (nowy w mieście) próbuje...

Nie mogę sobie przypomnieć tytułu bajki, która leciała w telewizji kilka lat temu, nie
pamiętam na jakim kanale ale to raczej polsat, tvn albo tvp. Pamiętam, że był w niej taki
wredny gadający kamień, jakaś kaczka i chyba to były przygody jakiejś dziewczyny która
walczyła ale nie jestem pewna. Podobno na końcu był...

więcej

Potrzebuję tytułów dwóch starych seriali:

1) W ciemną noc idzie w kierunku gościa czarna pantera. Facet jest przerażony. W pewnym momencie podchodzi do niego już bardzo blisko, a on woła: "Wybacz mi, bo zgrzeszyłem!", później powtarza raz jeszcze: "Wybacz mi, bo zgrzeszyłem!". Wtedy pantera daje mu spokój. Narrator...

więcej