Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś może tytuł serialu w którym ludzie zamieniali sie w stwory wyglądajace jak kupki liści.Serial byl emitowany na tvp1 w czasie ferii albo wakacji,dokladnie nie pamietam bo było to z 17 lat temu.Dzielił sie na dwa wątki,jeden główny o tych stworach a drugi co odcinek był o czymś innym nie związanym z główna...

Błagam was, w czym to było ? Pamiętam, że jakiś bohater leżał w szpitalu w łóżku i obok
niego był jakiś psychicznie-chory pacjent, który bez przerwy powtarzał 'she said' - w jakim to
było serialu ??

Szkoda że z Wilsonem kiepsko :(

Czy pamięta ktoś was tytuł serialu ; akcja dzieje się w starych czasach ludzie noszą tam białe perugi jest to dziwne miasteczko( osada) w której zamieszkujący ludzie nie mogą mieĆ dzieci i wymyślają dzieci roboty prześcigają się w pomysłach w udoskonaleniu tych robotów kiedy w tym miejscu pojawia się chyba 2 dzieci...

więcej

1) Prośba: może mi ktoś przypomnieć tą reklamę, co na koniec śpiący niedźwiedź odzywa się (bo chyba zadzwonił budzik): "Jeszcze chwileczkę, mamusiu". Wydawało mi się, że to reklama Heyah, ale wpisuję różne frazy w Google i nie mogę znaleźć.

2) Wiem, że z lat 1997-2000. Idzie sobie facet (chyba z choinką) i próbuje...

więcej

http://d.telemagazyn.pl/k/r/1/5e/a2/4ffe3d32d7e3d.jpg

spodobały mi się takie tytuły jak : Lost, Zakazane Imperium, Wyspa Harpera, Generation Kill

cos w ten gust szukam, no i chodzi mi o to żeby nie miał za duzo odcinków, 12 na sezon
max :)

Serial 1.
Aktor w roli głównej gra wampira (ma na imię Barnaba), zakochuje się w dziewczynie (zwykłej śmiertelniczce) i spotykają się nocami.
Serial 2.
Matka pewnej dziewczyny ginie na łodzi (zatonęła), jej córka nie wierzy w to, że sama zatonęła, myśli, że ktoś jej pomógł (zrobił dziurę w łodzi). Dziewczyna stara...

więcej

Szukam ciekawego serialu amerykańskiego albo brytyjskiego. Nie lubię dramatów,
kryminałów (choć jakieś motywy z tych gatunków mogą być), tak samo seriali obyczajowych.
Co widziałem i mi się podobało: Herosi (sezon1), The Guild, The bin bang theory, Doktor
Who, Dollhouse, Firefly, Mike & Molly, 8 prostych zasad,...

więcej

Opowiadał o pewnej amerykańskiej szkole
Pamiętam iż mieli wewnętrzną telewizje
Był jakis koles co sie nazywał Vans Checker czy jakos tak