Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

hej, widzę, że wiele osób szuka tutaj jakiegoś nowego serialu do obejrzenia i prosi o
pomoc, więc poproszę i ja.
moimi serialowymi faworytami są:
Skins, Mentalista, Supernatural, White Collar, Entourage, How to make it in America,
Californication, How I Met Your Mother, Friends, That's 70's Show, New Girl....

Jakiś czas temu był serial o brygadzie strażackiej (amerykański serial). Na pewno w brygadzie była jakaś dziewczyna i koleś który mówił o sobie w trzeciej osobie.

NIE chodzi o seriale: Brygada ratunkowa i Wołanie o pomoc. Ani też o True Blue.

Czy ktoś pamięta jeszcze jakiś serial o strażakach?

Chodzi mi o serial amerykański (albo kanadyjski). Emitowany był na tvp1 w dzień ok 3-8 lat temu. Puścili chyba tylko jeden sezon. W serialu jakaś dziewczyna zatrudniła się w barze (możliwe,że studiowała i pracowała) i zakochała się w barmanie. Później sie okazało, że ten barman jest dilerem i narkomanem. I więcej...

Tam było o podwodnym mieście... były delfiny, nurkowie, kopuła,duże koniki wodne...

bliskość fraglesów i soboty na tvp2 będą podpowiedzią...

Kto pamięta? Kto pomoże?

Witam,

szukam serialu, który pod względem wykonania stawia poprzeczkę na poziomie artystycznym. Bliski życiu, ludziom.
Jeśli nie wyraziłem się jasno, trudno. Dajcie swoje typy :).

Pozdrawiam,

Od pewnego czasu probuje znalesc tytul pewnej bajki serialu pamietam bylem maly i
mialem ja na kasecie vhs dokladnie to byly tam jakies misie czy cos podobnego i mieszkali
chyba w takich dziwnych domkach z owocow prawdopodobnie jako samochod byl banan i
chyba rowniez robili jakies mikstury jak gumisie Prosze o...

więcej

Jestem maniaczką seriali .
Moje ulubione to : Zagubieni , Pamiętniki wampirów, Przyjaciele, Gotowe na wszystko, Skins .
Poza tymi oglądałam jeszcze : 90210, Skazany na śmierć, Czarodziejki, BH 90210 .
Na podstawie powyższych seriali jak sądzicie? Jaki mi się może podobać jeszcze?
Bo już nie wiem jaki mam oglądać..

Witam,

Czy ktoś może polecić angielskojęzyczny serial(e) podobny do Oficera? Po prostu chce połączyć przyjemne z pożytecznym (nauka języka). A sam serial jest znakomity pod każdym względem i jak na razie nie znajduję żadnego podobnie wciągającego.

Chodzi mi o coś z pogranicza horror/fantazy tylko taki żeby miał w miarę ciągłą fabułe,nie był jakiś nudny typu miłość nastolatków itp...Fajnie by było gdyby trzymał cały czas w napięciu. Np. oglądałam Grę o tron i jak dla mnie był w miarę ok,za to teraz oglądam Czystą krew i jak dla mnie jest za bardzo...

Pani Harris jedzie do Paryża czy ktoś ma może namiary na ten film z polskim lektorem ?Bardzo proszę o pomoc bardzo mi na tym filmie zależy