Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1.Szukam młodzieżowego serialu który wyświetlany był na Polsacie w latach 90 w soboty
rano
Wszystko działo się w szkole pamiętam iż szkoła miała wewnętrzną telewizję
Nie ma tego na wikipedii
2.Kolejny serial też Polsat też lata 90
Opowiadał o pracy i życiu osobistym dziennikarzy pewnej stacji tv
Pamiętam iż...

Jak w tytule. Poszukuje serialu SCI-Fi, tematyka związana z kosmitami. Wiem, że bohaterowie (jacyś agenci, którzy mieli zbadać tę sprawę z dziwymi zjawiskami) mieli bazę prawdopodobnie pod ziemią, ale nie jestem pewien. To co pamiętam, że leciał na Polscacie kilka lat temu, jakieś 5 lat temu może, o późnej porze (po...

więcej

Witam wszystkich!

Wątpię, żeby taki temat istniał, bo już od jakiegoś czasu interesuje się tym serialem i
nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji o nim. Otóż chodzi mi o serial, który
rzekomo (choć o ile mnie pamięć nie myli to właśnie tak się zwie) nazywa się "Rycerz
nocy", był on emitowany w Polsacie,...

więcej

Witam! Poszukuje dobrego serialu glownie o strazakach moze byc tez o policjantach.Dzieki za odpowiedz.

Chodzi mi o taki, który ma ciągłą fabułę. Najlepiej, żeby to był dramat. Żaden sitcom, żaden kryminalny. Najlepiej, żeby serial opowiadał o nastolatkach. Żeby była tam jakaś nutka tajemniczości, zagadki itp. Ale chodzi mi o serial godny uwagi.

Widziałam już: Friends, Skazany na śmierć, Lost , Skins ,Gotowe na...

tak dla przypomnienia sobie dawnych czasów :).Kiedyś leciała na MiniMax'ie którego już nie
ma.
Opowiada o zwierzętach,które w wyniku katastrofy statku dostały się na wyspę z wulkanem
po środku i przewodniczył im niedźwiedź polarny i oni podróżowali tą wyspą dzięki temu
wulkanowi

pamietam z dziecinstwa na kasetach vhs.. jeden film to horror o zombie (chyba okres przedswiateczny kiedy one wychodza:)) jednak boja sie kotow. Z drugim bedzie trudniej bo to anime..bajka o bezpanskich zwierzetach dwa biale (to chyba byly kotki, litosci mialam ze 4 latka:)) raczej na pewno anime, bardzo dynamiczne,...

więcej

czy pamięta ktoś z was tutuł serialu ;W pewnym miasteczku mieszkają ludzie którzy z jakiegoś powodu nie mogą mieĆ dzieci i wymyślają roboty które zastępują im te dzieci nie wiem skąd pojawia się tam prawdziwe dziecko albo dwoje pewna para przywłaszcza sobie je na przyjęciu wszyscy są zachwyceni i każdy pragnie je...

Cześć! Szukam tytułu programu, które kiedyś leciał na w/w kanałach.
Program Brytyjski - Chodziło o to że Prezenter ( wysoki, ciemny blondyn z włosami na jeżyka) opowiadał historię powstania np żarówki, albo gramofonu, jednocześnie prezentując w zabawny (brytyjski) sposób. Pokazywał na przykład pierwszy na świecie...

Witam i przechodzę odrazu do sedna sprawy. Poszukuje serialu, który ma ciągła fabułę, czyli z odcinka na odcinek jest ten sam watek( tak wiec house/CSI/ i te inne odpadają)
Interesują mnie seriale zagadkowe, osadzone w mistycznym tajemniczym świecie, z pewną zagadką. Ostatnio oglądałem Gre o Tron (bardzo przypadł mi...

więcej