Kurcze.A pamiętacie ludzie programy filmowe typu Oscar na Polsacie czy Filmidło na jedynce a ostatnimi czasy Kinomaniak na tv4.Kurde.Takich programów mi trochę brakuje.No fakt mamy filmweb.pl :-) ale mogli by zapodać jakiś program o filmach w tv.Przecież jest i co pokazać i o czym porozmawiać.
..., którego akcja toczyła się w jednym z amerykańskich dużych miast. Prawdopodobnie ,to był Nowy York. W Polsce ten serial był emitowany (z tego ,co pamiętam) conajmniej 10 lat temu. Pamiętam tylko jedną scenę, jak policja przyjeżdża na wezwanie do kobiety albo faceta ,która/y utknęła/utknął w wannie podczas kąpieli.
Szukam tytułu serialu, który emitowany był na francuskim kanale Planete (tak mi sie wydaje, choć mniej prawdopodobne że mogłoby to być Discovery lub Nat.Geo.)
Był to naukowy serial o wszechświecie (kosmosie). Produkcji hiszpańskiej - prawdopodobnie, bo spikerem była hiszpanka.
Zaczynał się przewijaniem takiego...
Przepraszam za kolejny temat jakich tutaj setki, ale skończyłem mój ulubiony serial i nie mam co oglądać. Może o moim guście.
-IT |Crowd -bardzo mi się podobał
- Teoria wielkiego podrywu - ciężko było mi się przekonać do tego serialu, ale po pierwszym sezonie "załapałem" i zobaczyłem dwukrotnie.
- Mała Brytania -...
Które chciałbym sobie przypomnieć, ale tytuły wyleciały mi z głowy
1) horror, lata 90-te, leciał nocą w piątki na na Polsacie. Jeśli dobrze pamiętam miał 13 odcinków. Nie pamiętam szczegółów, ale wszystko kręciło się wokół opętanych zabawek, którym oczy świeciły sę na zielono, kiedy ich „moc” się uaktywniała
2)...
Witam,
Szukam serialu, rok chyba 2000-2002, ale głowy nie dam. Szczegóły:
- koleś w jakiś sposób (nie oglądałem 1 odcinka) cofa się w czasie
- ląduje w swoim ciele jako nastolatek, ale pamieta wszystko z przyszłości
- akcja w latach 70, naklanial rodziców na inwestycje w IBM/Intel i zrywane karteczki
-...
kto nie lubi telenowel typu (brazylijskich, argentynski) i seriali typu (na wspólnej, klan. M jak miłość, barwy szczęścia)
Lubię taki film typ samotna matki czy ojcowie czy niesłyszący itd
Obecnie oglądałam
Switched at Birtch
Tajemnica Amy
Dorastająca nadzieje
(Nowy ) Baby Daddy
Czy sa jeszcze inne to podajcie z chęcią obejrzę
Nie wiem czy dobrze szukam, ale wiem, że bajka ta musiała być albo na kanale Cartoon Network, albo na kanale Jetix.
Bajka dotyczyła gruby zawodników jakiejś sztuki walki. Walczyli oni w ringu z różnymi przeciwnikami. Jedyne co charakterystycznego zapamiętałem to to, że zawodnicy nigdy nie mogli pokazać swojej twarzy,...