Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Obejrzałem własnie ostatni odcinek "Harry Law",jakiś czas temu obejrzałem "Doktora
Housa", jeszcze wcześniej "Gotowe na wszystko" Wiem, takie jest życie wszystko co dobre
musi się kiedyś skończyć...ale przecież telewizja to fantazja.Jestem zły i jest mi smutno.

Szukam serialu o dziewczynie która mieszkała chyba z dziadkiem w górach. Jej rodzice zginęli. Dziewczyna chodziła do szkoły w miasteczku miała tam paczkę znajomych i chłopaka który chciał opuścić szkołe i gdzieś wyjechać, chciał ją zabrać ale ona nie chciała. Wydaje mi się ze był emitowany na TVP 1 albo TVP2 z jakieś 2...

więcej

Bajka leciała na TVP 1 lub 2, lat temu... ponad 13. Opowiadała o myszce (myszorze), którego rodzina została wytruta w Nebrasce. Podłącza się do jakiejś ekipy gryzoni w Waszyngtonie. Jeden szczur miał spore problemy emocjonalne i wkładał sobie ogon do gniazdka z prądem. W ogóle jakaś taka wydaje mi się teraz, że mocno...

więcej

chodzi mi o piosenke techno graną przez dj maje podczas obławy na klub pod koniec
odcinka

Witam

Poszukuję jednego spektaklu teatru telewizji z lat 80-tych.
Gatunek s-f. Nie wiem czy to adaptacja jakiegoś opowiadania czy oryginalny scenariusz.
Akcja toczy się na statku kosmicznym lub w jakiejś stacji kosmicznej.
Załoga żywi się hodowanymi glonami. Mamy tu intrygę kryminalną, ktoś zatruwa te glony....

w krainie bollywoodu tamtejsi aktorzy i aktorki występują również jako "piosenkarze". w cudzysłowiu bo wokale lecą z offu. nie ma w tym żadnego oszukaństwa bo widzowie dobrze zdaję sobie z tego sprawę, nikt nie ukrywa tegoż faktu. w naszej części świata też pojawiła się pewna moda na tego typu udawacze w programach...

Witam!

Potrzebuję filmu lub dokumentu, który opowiada o wojnie, pewnej armii, np. amerykańskiej,
ale raczej z innej strony, tej "zakulisowej". Chodzi mi o pokazanie przygotowań, ćwiczeń
żołnierzy, mile widziane żartobliwe podejście do tematu. Chciałbym wykorzystać takie
materiały do mojego projektu wideo....

Hej. Z tej strony Wojtek, jestem przedstawicielem strony GleeClub.pl.
Stworzyliśmy grupę tłumaczy programu The Glee Project. Tłumaczymy równolegle pierwszy i
drugi sezon. Jest nas niestety tylko 13 do obu sezonów, z czego nie wszyscy dają oznaki
życia :( Szukamy więc tłumaczy, oraz osoby do korekty językowej,...

Jak w temacie,poszukuję mini serialu który leciał może z 10 lat temu na TVP2 .Był o młodych ludziach którzy mieli zespół. Pamiętam jakąś scenę z wesela gdzie grali.Głównym watkiem była miłość członków z tego zespołu. Później ten zespół stawał się bardziej sławny. Całość jakby działa się bardziej w latach 70-tych.Proszę...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem