Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam serialu, który był emitowany ok 6-10 lat tamu rano na tvp 1. Chyba.
Opowiadał on o rodzeństwie(dziewczyna-starsza i chłopak) które znalazło się na wyspie. Mieli oni tam swój domek na drzewie(taki wypasiony;) mieli takie magiczne buty).
W tym serialu byli również piraci i takie dzieci mające własną "osadę"....

więcej

ostatnio naszło mnie na obejrzenie jakiegoś serialu i przypomniał mi się pewien, ale nie mogę go nigdzie znaleźć

Gatuenk:przygoda,familijny i fanasy (oczywiście tak mi się wydaje)

Opis:gra wciągnęła grupę przyjaciół (albo rodzeństwo) do swiata z tej gry uciekali przed piratami grupa osób z tej wyspy, im pomagała...

więcej

Przez pewien czas utkwiła mi się scena kadru z odcinka jakiegoś britcom'u,niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć tytułu,imion a nawet miejscowości. Pamiętam,że rozbawiła mnie scena gdy zakompleksiony syn fan Władcy Pierścieni namawia ojca na costplay i razem przebierają się za bohaterów tego filmu,ojciec...

1.Szukam młodzieżowego serialu który wyświetlany był na Polsacie w latach 90 w soboty
rano
Wszystko działo się w szkole pamiętam iż szkoła miała wewnętrzną telewizję
Nie ma tego na wikipedii
2.Kolejny serial też Polsat też lata 90
Opowiadał o pracy i życiu osobistym dziennikarzy pewnej stacji tv
Pamiętam iż...

Jak w tytule. Poszukuje serialu SCI-Fi, tematyka związana z kosmitami. Wiem, że bohaterowie (jacyś agenci, którzy mieli zbadać tę sprawę z dziwymi zjawiskami) mieli bazę prawdopodobnie pod ziemią, ale nie jestem pewien. To co pamiętam, że leciał na Polscacie kilka lat temu, jakieś 5 lat temu może, o późnej porze (po...

więcej

Witam wszystkich!

Wątpię, żeby taki temat istniał, bo już od jakiegoś czasu interesuje się tym serialem i
nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji o nim. Otóż chodzi mi o serial, który
rzekomo (choć o ile mnie pamięć nie myli to właśnie tak się zwie) nazywa się "Rycerz
nocy", był on emitowany w Polsacie,...

więcej

Witam! Poszukuje dobrego serialu glownie o strazakach moze byc tez o policjantach.Dzieki za odpowiedz.

Chodzi mi o taki, który ma ciągłą fabułę. Najlepiej, żeby to był dramat. Żaden sitcom, żaden kryminalny. Najlepiej, żeby serial opowiadał o nastolatkach. Żeby była tam jakaś nutka tajemniczości, zagadki itp. Ale chodzi mi o serial godny uwagi.

Widziałam już: Friends, Skazany na śmierć, Lost , Skins ,Gotowe na...

tak dla przypomnienia sobie dawnych czasów :).Kiedyś leciała na MiniMax'ie którego już nie
ma.
Opowiada o zwierzętach,które w wyniku katastrofy statku dostały się na wyspę z wulkanem
po środku i przewodniczył im niedźwiedź polarny i oni podróżowali tą wyspą dzięki temu
wulkanowi

pamietam z dziecinstwa na kasetach vhs.. jeden film to horror o zombie (chyba okres przedswiateczny kiedy one wychodza:)) jednak boja sie kotow. Z drugim bedzie trudniej bo to anime..bajka o bezpanskich zwierzetach dwa biale (to chyba byly kotki, litosci mialam ze 4 latka:)) raczej na pewno anime, bardzo dynamiczne,...

więcej