Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam:) Poszukuję piosenki która leci w tle zapowiedzi Teorii Wielkiego Podrywu Link: http://www.comedycentral.pl/shows/teori … mo-762185/

Będąc w USA widziałam zwiastun odcinka jakiegoś serialu, chyba młodzieżowego w którym
chłopak z długimi włosami całował się z dziewczyną w aucie i powiedział do niej "ty nie
jesteś... np Kate(nie pamiętam imienia)" wyglądało na to że ta dziewczyna ma siostrę
bliźniaczkę i się pod nią podszywa czy coś w tym stylu....

więcej

Witam. Czy pamięta ktoś może tytuł serialu który leciał w latach 90" na którymś z kamałów TVP. Fabuły dokładnie nie pamiętam ale wszystko kręciło się wokół wyścigów samochodów zdalnie sterowanych. Pamięta ktoś coś takiego??

Witam. Szukam dobrego serialu dla zabicia nudy ;] Większość seriali, które oglądam mają teraz przerwe i poszukuję nowego. Dobrze by było gdyby były o wampirach, wilkołakach czy innym "czymś" ;]

Seriale które widziałam:
- The Lying Game (w trakcie)
- Prison Break
- Doktor House
- Chirurdzy (w trakcie)
- True...

Cześć.
Szukam tytułu serialu, który był emitowany jakieś 2-3 lata temu bodajże na Polsacie.
Gatunek sci-fi. Chodziło o to, że cała ludzkość w tym samym momencie straciła
przytomność na kilka minut. Towarzyszyły temu również inne, dziwne zjawiska jak deszcz
martwych ptaków. Potem śledczy próbowali znaleźć...

A więc w tv leciał kiedyś w wakacje taki amerykański serial.
Był on o 2 kumplach.Jeden z nich postanowił zmienić swoje postępowanie i sporządził listę osób którym coś złego zrobił.W każdym odcinku robił dobry uczynek jakiejś osobie z tej listy a następnie ją skreślał.PROSZĘ POWIEDZIEĆ Jaki to FILM.BĘDZIE NAJ I...

Hej :D poratujcie mnie jakimś serialem ! Wszystko co oglądam ma akurat przerwę :O Szukam czegoś z humorem , choć nie koniecznie :D kocham "The Vampire Diaries" , "True Blood" jak i "Gossip Girl" i "90210" :) więc mam różnorodny gust co do seriali , jak widać :D rzucajcie jakieś propozycje ! :D

Może ktoś pamięta jaki tytuł miał serial sci-fi produkcji bodajże USA nadawany u nas w TVP
o przybyszach z kosmosu mieszkających w jakiejś mieścinie w Ameryce. Charakteryzowali
się ty,że byli bez włosów, mieli niebieskie plamy na twarzy i nie mogli się kąpać w słonej
wodzie(tyle pamiętam).

Hej! znacie może muzyczne seriale dokumentalne w stylu "Historia polskiego rocka" lub "London calling"? coś w podobnej konwencji może? będę wdzięczna:)

która stacja tv puści najlepsze filmy na wakacje. Wiem że tvn ma puścią dobre filmy a pozostałe kanały?