czy pamięta ktoś z was tutuł serialu ;W pewnym miasteczku mieszkają ludzie którzy z jakiegoś powodu nie mogą mieĆ dzieci i wymyślają roboty które zastępują im te dzieci nie wiem skąd pojawia się tam prawdziwe dziecko albo dwoje pewna para przywłaszcza sobie je na przyjęciu wszyscy są zachwyceni i każdy pragnie je...
Cześć! Szukam tytułu programu, które kiedyś leciał na w/w kanałach.
Program Brytyjski - Chodziło o to że Prezenter ( wysoki, ciemny blondyn z włosami na jeżyka) opowiadał historię powstania np żarówki, albo gramofonu, jednocześnie prezentując w zabawny (brytyjski) sposób. Pokazywał na przykład pierwszy na świecie...
Witam i przechodzę odrazu do sedna sprawy. Poszukuje serialu, który ma ciągła fabułę, czyli z odcinka na odcinek jest ten sam watek( tak wiec house/CSI/ i te inne odpadają)
Interesują mnie seriale zagadkowe, osadzone w mistycznym tajemniczym świecie, z pewną zagadką. Ostatnio oglądałem Gre o Tron (bardzo przypadł mi...
Widzieliście czym uracza nas HBO! dzisiaj na HBO i HBO2 leci Bitwa Warszawska na dwóch kanałach o tej samej godzinie! który i tak już powtarzali ze 30 razy! To są chyba jakieś jaja za HBO płaci się 30zł mies. i nic nie można obejrzeć! Zwykły pospolity chłam się z tego zrobił!!!
Jakie pamiętacie bajki, które leciały na jetixie? Ja i moja siostra próbujemy przypomnieć sobie ich jak najwięcej ale średnio nam to idzie ;p
Witam. Jak w temacie - szukam bajki. Szczerze mówiąc nie wiele o niej pamiętam, wiem że
opowiadała o "złym" chłopcu który gnębił koty, nienawidził ich, więc za złe uczynki sam został
zamieniony w kota, a gdy już był jednym z nich pomagał im, uciekając przed ludźmi, potem
jak to w bajkach przyznał się do swoich...
Po obejrzeniu filmu spodobała mi się Vanessa Morgan :D :) ^^ http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images02/126/ecce5bfbc9194c9cbe1a0697092493a3 /l.jpg
Witam serdecznie;) Czy ktoś mógłyby mi pomóc? Szukam po sieci francuskich seriali z tlumaczm lub najlepiej napisami, jak narazie znalazlam tyko Kamienie Śmierci. Jeśli ktoś ma pojęci gdzie coś znajdę, to będę baaaardzo wdzięczna!