Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy pamięta ktoś z was tutuł serialu ;W pewnym miasteczku mieszkają ludzie którzy z jakiegoś powodu nie mogą mieĆ dzieci i wymyślają roboty które zastępują im te dzieci nie wiem skąd pojawia się tam prawdziwe dziecko albo dwoje pewna para przywłaszcza sobie je na przyjęciu wszyscy są zachwyceni i każdy pragnie je...

Cześć! Szukam tytułu programu, które kiedyś leciał na w/w kanałach.
Program Brytyjski - Chodziło o to że Prezenter ( wysoki, ciemny blondyn z włosami na jeżyka) opowiadał historię powstania np żarówki, albo gramofonu, jednocześnie prezentując w zabawny (brytyjski) sposób. Pokazywał na przykład pierwszy na świecie...

Witam i przechodzę odrazu do sedna sprawy. Poszukuje serialu, który ma ciągła fabułę, czyli z odcinka na odcinek jest ten sam watek( tak wiec house/CSI/ i te inne odpadają)
Interesują mnie seriale zagadkowe, osadzone w mistycznym tajemniczym świecie, z pewną zagadką. Ostatnio oglądałem Gre o Tron (bardzo przypadł mi...

więcej

Widzieliście czym uracza nas HBO! dzisiaj na HBO i HBO2 leci Bitwa Warszawska na dwóch kanałach o tej samej godzinie! który i tak już powtarzali ze 30 razy! To są chyba jakieś jaja za HBO płaci się 30zł mies. i nic nie można obejrzeć! Zwykły pospolity chłam się z tego zrobił!!!

Jakie pamiętacie bajki, które leciały na jetixie? Ja i moja siostra próbujemy przypomnieć sobie ich jak najwięcej ale średnio nam to idzie ;p

Witam. Jak w temacie - szukam bajki. Szczerze mówiąc nie wiele o niej pamiętam, wiem że
opowiadała o "złym" chłopcu który gnębił koty, nienawidził ich, więc za złe uczynki sam został
zamieniony w kota, a gdy już był jednym z nich pomagał im, uciekając przed ludźmi, potem
jak to w bajkach przyznał się do swoich...

więcej

W którym odcinku Buffy się wkurza zaczyna sb ścinać włosy nożyczakami?

Po obejrzeniu filmu spodobała mi się Vanessa Morgan :D :) ^^ http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images02/126/ecce5bfbc9194c9cbe1a0697092493a3 /l.jpg

Witam serdecznie;) Czy ktoś mógłyby mi pomóc? Szukam po sieci francuskich seriali z tlumaczm lub najlepiej napisami, jak narazie znalazlam tyko Kamienie Śmierci. Jeśli ktoś ma pojęci gdzie coś znajdę, to będę baaaardzo wdzięczna!

Lubię taki film typ samotna matki czy ojcowie czy niesłyszący itd
Obecnie oglądałam
Switched at Birtch
Tajemnica Amy
Dorastająca nadzieje
(Nowy ) Baby Daddy
Czy sa jeszcze inne to podajcie z chęcią obejrzę