Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chodzi mi o piosenke techno graną przez dj maje podczas obławy na klub pod koniec
odcinka

Witam

Poszukuję jednego spektaklu teatru telewizji z lat 80-tych.
Gatunek s-f. Nie wiem czy to adaptacja jakiegoś opowiadania czy oryginalny scenariusz.
Akcja toczy się na statku kosmicznym lub w jakiejś stacji kosmicznej.
Załoga żywi się hodowanymi glonami. Mamy tu intrygę kryminalną, ktoś zatruwa te glony....

w krainie bollywoodu tamtejsi aktorzy i aktorki występują również jako "piosenkarze". w cudzysłowiu bo wokale lecą z offu. nie ma w tym żadnego oszukaństwa bo widzowie dobrze zdaję sobie z tego sprawę, nikt nie ukrywa tegoż faktu. w naszej części świata też pojawiła się pewna moda na tego typu udawacze w programach...

Witam!

Potrzebuję filmu lub dokumentu, który opowiada o wojnie, pewnej armii, np. amerykańskiej,
ale raczej z innej strony, tej "zakulisowej". Chodzi mi o pokazanie przygotowań, ćwiczeń
żołnierzy, mile widziane żartobliwe podejście do tematu. Chciałbym wykorzystać takie
materiały do mojego projektu wideo....

Hej. Z tej strony Wojtek, jestem przedstawicielem strony GleeClub.pl.
Stworzyliśmy grupę tłumaczy programu The Glee Project. Tłumaczymy równolegle pierwszy i
drugi sezon. Jest nas niestety tylko 13 do obu sezonów, z czego nie wszyscy dają oznaki
życia :( Szukamy więc tłumaczy, oraz osoby do korekty językowej,...

Jak w temacie,poszukuję mini serialu który leciał może z 10 lat temu na TVP2 .Był o młodych ludziach którzy mieli zespół. Pamiętam jakąś scenę z wesela gdzie grali.Głównym watkiem była miłość członków z tego zespołu. Później ten zespół stawał się bardziej sławny. Całość jakby działa się bardziej w latach 70-tych.Proszę...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam:) Poszukuję piosenki która leci w tle zapowiedzi Teorii Wielkiego Podrywu Link: http://www.comedycentral.pl/shows/teori … mo-762185/

Będąc w USA widziałam zwiastun odcinka jakiegoś serialu, chyba młodzieżowego w którym
chłopak z długimi włosami całował się z dziewczyną w aucie i powiedział do niej "ty nie
jesteś... np Kate(nie pamiętam imienia)" wyglądało na to że ta dziewczyna ma siostrę
bliźniaczkę i się pod nią podszywa czy coś w tym stylu....

więcej

Witam. Czy pamięta ktoś może tytuł serialu który leciał w latach 90" na którymś z kamałów TVP. Fabuły dokładnie nie pamiętam ale wszystko kręciło się wokół wyścigów samochodów zdalnie sterowanych. Pamięta ktoś coś takiego??