Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam dobrego serialu dla zabicia nudy ;] Większość seriali, które oglądam mają teraz przerwe i poszukuję nowego. Dobrze by było gdyby były o wampirach, wilkołakach czy innym "czymś" ;]

Seriale które widziałam:
- The Lying Game (w trakcie)
- Prison Break
- Doktor House
- Chirurdzy (w trakcie)
- True...

Cześć.
Szukam tytułu serialu, który był emitowany jakieś 2-3 lata temu bodajże na Polsacie.
Gatunek sci-fi. Chodziło o to, że cała ludzkość w tym samym momencie straciła
przytomność na kilka minut. Towarzyszyły temu również inne, dziwne zjawiska jak deszcz
martwych ptaków. Potem śledczy próbowali znaleźć...

A więc w tv leciał kiedyś w wakacje taki amerykański serial.
Był on o 2 kumplach.Jeden z nich postanowił zmienić swoje postępowanie i sporządził listę osób którym coś złego zrobił.W każdym odcinku robił dobry uczynek jakiejś osobie z tej listy a następnie ją skreślał.PROSZĘ POWIEDZIEĆ Jaki to FILM.BĘDZIE NAJ I...

Hej :D poratujcie mnie jakimś serialem ! Wszystko co oglądam ma akurat przerwę :O Szukam czegoś z humorem , choć nie koniecznie :D kocham "The Vampire Diaries" , "True Blood" jak i "Gossip Girl" i "90210" :) więc mam różnorodny gust co do seriali , jak widać :D rzucajcie jakieś propozycje ! :D

Może ktoś pamięta jaki tytuł miał serial sci-fi produkcji bodajże USA nadawany u nas w TVP
o przybyszach z kosmosu mieszkających w jakiejś mieścinie w Ameryce. Charakteryzowali
się ty,że byli bez włosów, mieli niebieskie plamy na twarzy i nie mogli się kąpać w słonej
wodzie(tyle pamiętam).

Hej! znacie może muzyczne seriale dokumentalne w stylu "Historia polskiego rocka" lub "London calling"? coś w podobnej konwencji może? będę wdzięczna:)

która stacja tv puści najlepsze filmy na wakacje. Wiem że tvn ma puścią dobre filmy a pozostałe kanały?

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to za serial.Opowiada on o mężczyzna który po odkryciu
ze jego ojciec korzysta z mrocznej magi musi go zabić bo ojciec chciał go się pozbyć by
nikomu nie powiedział, bohater zabija go w samoobronie własnie za pomocą czarnej magi
ale nikt mu nie wierzy później w życiu poluje on na...

więcej

Witam
Bardzo proszę o pomoc, poszukuję tytułu serialu dla młodych widzów, prawdopodobnie był emitowany po programie 5,10,15 lub Teleranku.
Początek był taki jak chłopak jechał na koniu lub na kucyku brzegiem morza, krajobraz coś jak Irlandia, Islandia.
Jeszcze raz proszę o pomoc w ustaleniu tytułu
Dziękuję

Jakiś tydzień, dwa tygodnie temu skakałam po kanałach i leciało CSI na polsacie, spodobała mi się piosenka, ale po sprawdzeniu w programie i później na necie odcinek w ogóle się nie zgadzał. W tym odcinku było coś o zaproszeniach malowanych tuszem z ludzką krwią. Później był jakiś motyw, że detektywi są na jakimś...