Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam :) jakie nowe seriale polecacie???

Witam,
Piszę tutaj, ponieważ jestem już bardzo, ale to bardzo zdesperowana. Poszukuję anime w stylu FullMetal Alchemist, jestem kompletnie oczarowana Edem i Alem. Próbowałam się przełamać co do Vampire Knight, Naruto, Dragon Ball - nic, nuda (jak dla mnie). Oglądałam trochę Clannad oraz Death Note więc coś w tym...

Szukam filmu w którym robiono przeszczepy tłowia
Pamiętam że oddzielano głowę i tłów podjeżdzał na takiej taśmie
Na szyi zostawała spora blizna.
Pamiętam że facet dostał tłów męża pewnej kobiety i palił papierosy takiej marki jak on
Jak zobaczyła bliznę u niego to się przeraziła
Potem i ona przeszła taką samą...

więcej

Serial pochodzi raczej z lat 80-tych. Głównymi bohaterami była para dziennikarzy, w ramach piania artykułów wyjeżdżali w różne ciekawe miejsca, a to do nawiedzonego domu, a to kogoś szukali. Wiem że w ostatnim odcinku główna bohaterka utknęła w więzieniu gdzie rozpoczął się bunt więźniów. Główny bohater szalał z...

Moze ktos mi polecic jeszcze jakies seriale podobne do nich?? co wam przychodzi do glowy, pisac.

bede wdzieczny bo juz nie ma co ogladac xD

Około ~2008r w Tvn byl emitowany serial o młodym chłopaku który oswoił dziwne zwierze czy tam potwora który był z innej planety. Gdy na ziemie przybyło ich więcej planeta została zniszczona. Miał on tylko 16 odcinków, jeżeli ktoś coś kojarzy proszę o tytuł.

Jako, że zbliża się sesja poszukuje jakiegoś nowego serialu. Byle nie taki o tematyce science fiction , czy
ukazujący trupy w stylu Bones.
Dodam, że obejrzałam już :
Gotowe na wszystko, Chirurgów, Sex w wielkim miescie, Pogode na miłosc, 90210, Dowody zbrodni i Plotkary 3 sezony.
Co polecacie ?

http://www.megaserial.pl/serial/futurama tutaj spis wszystkich odcinkow, czemu na
filmwebie o tym nie slyszalem/ a wy jak/ ogladacie wszystkie odcinki? gowny bohater miecie
system :D

szukam kogoś kto pamięta seriale z lat 80-tych,np. nie pamiętam tytułu bardzo dobrego serialu historycznego,francuskiego,główni bohaterowie to Judyta i Mateusz ,ona arystokratka ,on biedota,trudna miłość w czasach rewolucji ale szukam też tytułu nowszego serialu <fantazy>,pamiętam że było tajemne przejście między...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem