nie wiem jak wam ale ta tosia z na wspólnej strasznie mnie irytuje. Nie oglądam tego serialu co odcinek ale moja babcia ogląda i gdy czasami wchodzę do pokoju to natkne się na scene z tosią to poprostu tak mnie drażni że nie wiem. Nie ogłądam seriali typu na wspólnej m jak miłość czy barwy szczęścia tylko seriale gdzie...
więcej
Witam.
Jakie polecicie seriale o klimatach średniowiecza/starożytności? Szukałem trochę już ale znalazłem tylko grę o tron a ten serial ani trochę nie trafia w moje gusta.
Czy ktoś mógłby mi napisać jak kończy się serial "BattleStar Gallactica" ?
Chodzi o ostatni odcinek ostatniej serii.
Pytam, bo nie zamierzm oglądać tego serialu - kiedyś próbowałem ale wymiękłem po kilku odcinkach.
Zakupiłem ostanio Naziemną Telewizję Cyfrową (tm), doszło kilkanaście nowych kanałów i tu moje pytanie: czy któraś ze stacji z oferty emituje jakieś anime? (chodzi o pakiety mux 1 i mux 2.
W obliczu końca "Desperate Housewives" chciałabym wypełnić tę dojmującą pustkę, jaka powstała w mym sercu i duszy podobnym serialem :) Szukam, szukam i znaleźć nie mogę, więc postanowiłam zapytać tutaj. Może macie jakieś propozycje? Chodzi mi o serial o podobnym "klimacie", oczywiście o kobietach, grupie przyjaciółek...
więcejSzukam serialu sprzed 8-13 lat, o grupie młodzieży w jakiejś anglojęzycznej szkole-internacie, gdzie odbywali letnie kursy i mieli dużo osobistych perypetii. Pamiętam, że generalnie dzieciaki były bogate a wśród nich była dziewczyna przebrana za chłopaka, obwiązywała sobie piersi nawet, żeby tylko uchodzić za chłopaka...
więcej