Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.
Proszę o pomoc. Próbuję sobie przypomnieć tytuł bajki z lat 90. opowiadała ona o rodzinie animowanych kotów i różnych innych zwierząt. Występował tam Pan dżdżownica z kapeluszem na głowie. Głównym bohaterem był młody Kot później jego przyjaciel dżdżownica/robak i młodsza siostra kota. Bajka zazwyczaj uczyła....

więcej

To chyba był serial australijski lub amerykański
Pamiętam jakis młodzieżowy gang Chłopcy z Bramme Street(chyba tak się to pisze)
Pamiętam jedna dziewczyna nie miała co jesc i zawineła kiełbache z marketu co nie uszło
uwadze ochroniarza
Pamiętam taką akcje w szkole:
Dziewczyna oddaje prace w postaci domku...

Poszukuję film z lat 80-90. Była to komedio-horror o grupie wycieczkowiczów którzy udali się do starego zamku gdzie straszyło. Para młodych wczasowiczów Ona zakochuje się w duchu. On też. Jaki to film.

Chciałbym rozpocząć dyskusję na temat filmów prezentowanych głównie na TVP1 i TVN, a mianowice serie OKRUCHY ŻYCIA i PRAWDZIWE HISTORIE. Jak dla mnie jest to największy błąd, jaki popełniają twórcy filmowi. Po co ktoś tworzy takie filmy? Czy ktoś to w ogóle ogląda? A może ja nie mam racji, a te filmy o molestowaniu,...

więcej

hej, czy ktoś widział reklamę pepsi, dość dawno taka kurcze. gościu tam występował i było
pokazane takie jego codzienne życie. rano pepsi, później pepsi i tak reklama idzie.
jakiekolwiek sugestie albo pomysły pisaaaać! ważne, bo nie mogę nigdzie znaleźć ;p

bo ludziska sie wysfanili i sciadaja z internetu, no nie? Co tam za glupoty gadam, sama to robie....

Jako dzieciak oglądałam niemieckie kanały i kiedyś natrafiłam na bajkę podobną do Czarodziejek. Główna bohaterka po przemianie wyglądała identyko jak tytułowa Bunny. Jedynie pamiętam jeszcze 2. bohatera, chłopaka z niebieskimi włosami, który nosił chyba pelerynę i taką zwisającą maseczkę na twarzy.

1.Witam oglądałem kiedyś film o nauczycielu i zdolnym uczniu który mieszkał w
patologicznej
rodzinie usa a szczegulnie pamiętam że miał starszego brata który go bił chłopak miał duży
talent świetnie malował pamiętam że podczas lekcji pomlował ławke i nauczyciel się nim
zainteresował a pod koniec filmu został...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Leciał na równi Z jak 2 krople czekolady. Był o matce i córce, które razem chodziły do liceum. Matce podobał sie nauczyciel, który unikał jej jak ognia.