Poszukuję serialu prawdopodobnie leciał kiedyś na AXN, był on nadawany kilka lat temu, niewiele pamiętam. Opowiadał on o przybyszach z kosmosu którzy przylecieli pomóc lub 'pomóc' Ziemianom. Z tego co kojarzę pozytywną formę pomocy oferował im ktoś o imieniu Danaan(?). Występował tam jakiś chyba wredny chińczyk(?)...
Leciał kiedyś bodajże na Polsacie.
O kolesiu, który robił za bohatera miasta. Miał specjalny strój ze specyficznym i charakterystycznym jednym czerwonym okiem.
Bujał się też bordowym Chrislerem
Byłbym wdzięczny za pomoc w znalezieniu tytułu :)
Witam .
Bardzo chciałbym aby brać forumowa pomogła mi odgadnąć tytuł bajki ,w której głównym bohaterem jest mały chłopiec (blondynek) i jego grupa przyjaciół . Wiem ,że w jednym odcinku była akcja skupiona na pociągu widmo , w innym zaś na mleczarzu (a może to ten sam) . Były jeszcze odcinki ,w których najbardziej...
pamiętacie ten program 30 ton lista lista. Chciałbym że byście podali tutaj liste notowań od 1995 do 2006
WWYD-program z abc, ktos wie gdzie mozna go ogladnac online? na youtube jest mnostwo odcinkow, ale wiadomo ze wszyskich sie tam nie znajdzie, na hulu sa wszystkie, tak sam na stronie abc ale niestety nie mozna ich ogladac spoza US
CZY KTOS MOŻE POLECIĆ MI SERIAL W PODOBIE DO AGENTKA O STU TWARZACH ???????????????????????????????????
THANK YOU
2. Dziewczyna - skromna, młoda, pracuje chyba jako kelnerka, mieszka z
rodzicami. Pewnej noc zostaje zgwałcona i zachodzi w ciąże. Religijny
Ojciec dziewczyny jest wściekły, bo nie wierzy, że to był gwałt. Po
pewnym czasie dziewczyną zaczyna się ineteresować bogaty chłopak, tzw.
dobra partia, mimo że wie, że ona...
Cześć. Mam pewien problem, chciałbym odnaleźć tytuł baśniowego serialu z dziecinnych lat. Wszystkie informacje jakie pamiętam to:
- leciało to na TVP2 w sobotę albo w niedzielę (niedziela bardziej prawdopodobna)
- była to pierwsza połowa lat 90-tych
- baśnie były dosyć mroczne i były to opowieść z różnych krajów
-...
Pamiętam że lubiłem ją oglądać gdy byłem dzieckiem, chciałem ją odnaleźć ja ale w Filmwebie jej nie ma, czyżby nie było takiej bajki?
Pamiętam piosenkę tytułową "Lis lis oto on oto cwaniak Pan de Lis."