Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Słyszałam pogłoski o tym, iż 3 seria CG ma siępojawić pod koniec sierpnia 2012, ale czy to prawda ? - Nie wiem. A Wy co o tym sądzicie ???

szukam serialu kryminalnego w stylu Happy Town i Kamienie śmierci. Chodzi mi jednak o
takie które mają jakieś sensowne zakończenie i nie ciągną się po kilka sezonów.

mam pytanie czy zna ktoś film z muzyką klubową

http://www.filmweb.pl/Skazani.Na.Shawshank kto ogląda lub oglądał ??

Hej, kilka lat temu (1-2,3) w TVP2 lub Polsacie był taki serial o dziewczynie, która była pustą blondynką, gardziła innymi (szczególnie grubymi ludźmi) i zginęła w wypadku odradzając się w ciele puszystej kobiety. Miała przyjaciółkę (także blondynkę) oraz narzeczonego. Pracowała chyba jako adwokatka. Pamiętam, że...

Witam :)
Dawno temu, jak miałam jeszcze kilka lub kilkanaście lat (na pewno w latach 80tych) widziałam film, który utkwił mi w pamięci. To były czasy gdy w tv były jeszcze tylko dwa lub trzy programy. W sobotę koło 22giej na Dwójce leciało kino sensacyjne.
Film przedstawiał bodajże historię poszukiwania zatopionego...

więcej

kto wie jaki tytuł ma piosenka z reklamy McDonald's gdzie reklamują śniadania do 10:30? Ta piosenka jest super! jak znacie tytuł to prosze wyślijcie mi maila z tą informacją! mój mail: kasiarzyna65@wp.pl. z góry dzieki!

Witajcie
Poszukuje nazwy serialu, który leciał parę dobrych lat temu w telewizji. Było coś o grupie młodych ludzi, którzy pojechali gdzieś do jakiejś chatki(czy nie wiem co to było) i tam w podziemiach były różne pułapki. Nazywały się jakoś "małą sowa", "duża sowa" tyle pamiętam... Jeden z chłopaków był znawcą tego...

więcej

Od dłuższego czasu poszukuje serialu, podam tylko to co pamiętam: serial chyba z lat 90
około 30 minut, komediowy, występował w nim " ciemnoskóry" aktor oraz pies. Pies był
mały czarny, coś ala buldożek francuski, mówił w myślach i często mu się nic nie chciało i
chciał wyskoczyć przez okno..... chyba miał...

Od niedawna zastanawiam się nad zmianą pakietu telewizyjnego. Szukam porady u bardziej zapalonych kinomanów. Które kanały filmowe najbardziej cenicie i jakim repertuarem dysponują?