Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1. Jakaś dobra space opera/ serial s.f. Coś z ciekawymi postaciami.
Podobały mi się: Star Wars, Firefly, Farscape, Andromeda, Doktor Who. Nie przypadły mi do
gustu: Star Treki, Babilon 5, BSG, gwiezdne wrota (wszystkie)
2. Jakiś serial kryminalny, gdzie cała fabuła jest wokół jednej sprawy (jak w Happy town czy...

więcej

Mam pytanie gdzie można obejrzeć powtórli serialu zagubieni? A w axn albo w tvp1 mogłyby powtórzyć pierwsze sezony

Wpisywać się.

Poszukuję od dawna pewnego spektaklu, widziałam go w tv kilka dobrych lat temu, został mi w głowie i co pewien czas o sobie przypomina, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu, ani kto w nim grał, nic. A leci to tak:

Mieszkanie, małżeństwo z dorastającym synem, pakują się i mają się przeprowadzić do innego...

Szukam serialu mniej wiecej taki byl:
Chpak z dziewczyną umawiają się,idzie w jego stronę zostaje uderzona butelką wyrzuconą z samolotu albo awionetki i ją zabja. Chłopak dowiaduje się listy pasażerów samolotu i zabja im bliskich.

poszukuje serialu w kturym grała taka dziewczyna ktura broniła swojej wioski przed bandytami gdy się posmarowała to stawała się dziką bestią ktura wypędzała bandytów ale robiła to tak żeby nikt jej niewidział

chciałbym na tym forum żebyście pisali różne opinie na temat tego serialu i różne ciekawostki

Pamiętacie co to była za film dla dzieci o smoku i jakiejś kuli, w której on się chował? Dawno to było - lata 70- te.

Może ktoś oglądał i pamięta jak nazywał się taki cykl zrobiony chyba przez BBC (bardzo prawdopodobne, że się mylę). Każdy odcinek był poświęcony innemu malarzowi - sceny z życia przeplatane z naukowymi informacjami o ważniejszych obrazach.
Widziałam jeden (Caravaggio) i chciałabym zobaczyć resztę ale nie wiem jak...

mam pytanie czy zna ktoś film z muzyką klubową