Serial był emitowany w tatach 90. chyba na Polsacie. Produkcja nowozelandzaka, lub angielska. Opowiadał o czwórce ludzi wyposażonych z magiczną broń. Pamiętam, że był wśród nich chłopak z czerwonym mieczem, drugi z niebieską tarczą, a trzeci z korbaczem lub czymś w tym rodzaju. Czwartą osobą była dziewczyna, która...
witajcie :)
Ogladaliscie moze w srode YCD? To byl odcinek 7, gdzie uczestnicy by dostac sie do finalowej 14-nastki musieli zatanczyc choreografie przygotowana przez Tine Landon. Oczywiscie najlepsi weszli to finalu. Tanczyli do piosenki niewiem czy nie Rihanny i bardzo zalezy mi na tym tytule, zna ktos moze tytul tej...
leciał kiedys na jedynce lub na dwójce był o nie legalnych wyscigach aut i wydaje mi sie ze
był jakis rosyjski bo chyba wsztstko działo sie w moskwie była tam jakas myjnia, tak jakby
do takiego gangu zostal przyjęty chłopaka którego na poczatku uwazała taka dziewczyna z
którą potem był
Opowiada o gosciu(komedia troche),ktory wpadl w konflikt z gangsterami i zeby zmusic go do mowienia dali go do celi z bandziorem,ktorego kazdy bal sie lysy,ogromny(grali w karty w celi),ale facet zaprzyjaznil sie z nim,nastepnie kojarze jak zmusili faceta do walki z bykiem(chyba poza wiezieniem) i ten ogromny wiezien...
więcej
Dawno temu widziałem serial o facecie, który pracował w jakiejś korporacji i piął się na szczyt dosłowie po trupach. Pamiętam, że w domu nic nie miał i po pracy spał nago w kartonie (?!).
Ktoś pamięta taki serial? Dawno temu w TV leciał.
Dawno temu (chyba na początku lat 90') oglądałem w TV serial o parze detektywów (Amerykański serial). Nie wiele z niego pamiętam, tylko tyle, że tą parę stanowili:
- koleś z włosami spętymi w kitkę
- kobieta z rudymi włosami
(oboje byli policjantami)
Do tego pamiętam, że ten bohater z kitką najczęściej nosił...
Słuchajcie ludziska wytężcie mózgi bowiem sprawa jest gardłowa.
Szukam filmu który opowiada o opiekunce pomocy społecznej która wyrwała z rąk matki
dziewczynę
Ona już była bardzo brudna w jej pokoju był straszny fetor
Pamiętam że zamkneli tą dziewczynę w psychiatryku a ta z pomocy społecznej mówi do niej
nie...
Poszukuję starej reklamy z Indianinem. Jest nim stary wódz indiański w ogromnym pióropuszu na głowie, który gada z jakimś facetem. Nie jest to reklama batonu Mars, tylko reklama jakiegoś spożywczego produktu (chyba), może McDonald albo KFC. Wydaje mi się, że to był znany amerykański aktor z westernów. Reklama leciała...
więcej
Może ktoś wie co to za serial był ? chyba na innych stacjach też był ale nie dam głowy
Z tego co pamiętam
1.Bodajże produkcji Australilskiej
2.Otóż były dwa światy normalny i taki nieco fantasy i wszystko to się odbywało poprzez przechodzenie przez jakieś portale
3.Była taka kobieta ubrana na czarno i ona...