Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu dość starego, nie pamiętam tytułu ,oglądałam go chyba z 15 lat temu ale zrobił na mnie ogromne wrażenie. A mianowicie chłopiec przeprowadza się z matką i jakimś facetem na wieś i tam poznaje ducha jakiegoś chłopca z sierocińca gdzie jego oprawca nadal żyje, coś takiego ...Mam wrażenie ,ze tytuł był coś...

więcej

Zapraszam wszystkich zainteresowanych
http://horror-buffy1977.blogspot.com/2012/05/gosowanie.html

czy ktos moze mi wytlumaczyc czemu w polskich serialach chodzi się w butach po domu? Szpilki, kozaki to normalnosc.

Plećcie jakieś dobre sitcomy, ale bez śmiechu w tle.

Jeśli jesteś fanem lub wielbicielem kanału telewizyjnego Comedy Central
to właśnie jest miejsce dla Ciebie.
Toczymy wiele rozmów na temat seriali i wiele innych dyskusji.

Link ---> www.comedycentral.net.pl

1.W USA testowany jest supernowoczesny pociag naszpikowany elektroniką-taki full
wypas
Podróżuje nim jakis senator ważniak oraz normalni ludzie
Pamiętam że maszynista wziął do kabiny napój który wylał mu sie na kokpit nastąpiło
zwarcie i pociąg wymknął się z pod kontroli
Jakis facet prubuje go zatrzymać
Ten...

więcej

opowiada o młodej religijnej dziewczynie która jest bardzo chora, grając w przedstawieniu
spotyka młodego chłopaka który jest szkolnym chuliganem, przyłapano go na czymś i za
karę musi on grać w przedstawieniu, powoli zaczynają się przyjaźnić, jej ojciec na początku
nie aprobuje ich znajomości z czasem jednak...

Witam
Chciałabym odnalezc serial który kiedy przypadkowo obejrzałam. O pielegniarkach które razy mieszkały i pracowały odcinek który oglądałam dotyczył tego że jedna była molestowana przez lekarza ale nikt nie mógł nic z tym zrobic. Bo on był 'kims" jedna z jej koleżanek podpuściła go i w sali operacyjnej gdy był z...

więcej

o walkach narodowowyzwoleńczych w Meksyku? Powstaniu przewodził ksiądz, którego po jego upadku stracono. Leciał kilkanaście lat temu chyba na Polsacie.

leciało chyba na jetixie, głownym bohaterem był koles, któremu wyrastały włosy z nosa, którymi walczył. ^^ Była tam jeszcze dziewczyna z rózowymi włosami i mase innych absurdalnych postaci. Jak ktoś kojarzy to niech zarzuci tytułem. ^^