Chciałbym rozpocząć dyskusję na temat filmów prezentowanych głównie na TVP1 i TVN, a mianowice serie OKRUCHY ŻYCIA i PRAWDZIWE HISTORIE. Jak dla mnie jest to największy błąd, jaki popełniają twórcy filmowi. Po co ktoś tworzy takie filmy? Czy ktoś to w ogóle ogląda? A może ja nie mam racji, a te filmy o molestowaniu,...
więcej
hej, czy ktoś widział reklamę pepsi, dość dawno taka kurcze. gościu tam występował i było
pokazane takie jego codzienne życie. rano pepsi, później pepsi i tak reklama idzie.
jakiekolwiek sugestie albo pomysły pisaaaać! ważne, bo nie mogę nigdzie znaleźć ;p
bo ludziska sie wysfanili i sciadaja z internetu, no nie? Co tam za glupoty gadam, sama to robie....
Jako dzieciak oglądałam niemieckie kanały i kiedyś natrafiłam na bajkę podobną do Czarodziejek. Główna bohaterka po przemianie wyglądała identyko jak tytułowa Bunny. Jedynie pamiętam jeszcze 2. bohatera, chłopaka z niebieskimi włosami, który nosił chyba pelerynę i taką zwisającą maseczkę na twarzy.
1.Witam oglądałem kiedyś film o nauczycielu i zdolnym uczniu który mieszkał w
patologicznej
rodzinie usa a szczegulnie pamiętam że miał starszego brata który go bił chłopak miał duży
talent świetnie malował pamiętam że podczas lekcji pomlował ławke i nauczyciel się nim
zainteresował a pod koniec filmu został...
Leciał na równi Z jak 2 krople czekolady. Był o matce i córce, które razem chodziły do liceum. Matce podobał sie nauczyciel, który unikał jej jak ognia.
Poszukuję serialu prawdopodobnie leciał kiedyś na AXN, był on nadawany kilka lat temu, niewiele pamiętam. Opowiadał on o przybyszach z kosmosu którzy przylecieli pomóc lub 'pomóc' Ziemianom. Z tego co kojarzę pozytywną formę pomocy oferował im ktoś o imieniu Danaan(?). Występował tam jakiś chyba wredny chińczyk(?)...
Leciał kiedyś bodajże na Polsacie.
O kolesiu, który robił za bohatera miasta. Miał specjalny strój ze specyficznym i charakterystycznym jednym czerwonym okiem.
Bujał się też bordowym Chrislerem
Byłbym wdzięczny za pomoc w znalezieniu tytułu :)
Witam .
Bardzo chciałbym aby brać forumowa pomogła mi odgadnąć tytuł bajki ,w której głównym bohaterem jest mały chłopiec (blondynek) i jego grupa przyjaciół . Wiem ,że w jednym odcinku była akcja skupiona na pociągu widmo , w innym zaś na mleczarzu (a może to ten sam) . Były jeszcze odcinki ,w których najbardziej...