Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Właśnie przeczytałam, że TVP nie ma zamiaru bezpośrednio transmitować rozdania Oscarów!!! Jedynie we wtorek w TVP2 będziemy mogli obejrzeć półtora godzinna relację z Gali! SKANDAL!

Najlepszy był dzisiaj ten Sebastian.

w których odcinkach simpsonów występował pomocnik Bob

moze ktos mi polecic jakies seriale godne polecenia? hmm jesli chodzi o temat to jakis obyczajowy czy cos, czy to z mlodzieza czy juz doroslymi osobami
objerzalem juz dosyc sporo, ale zobaczylbym cos innego jeszcze

friday night lights, one tree hill, secret of amercian teeneger, l word, to akurat te co ogladalem...

więcej

użytkownik usunięty

Niedawno widziałam skrawek reklamy o tym, iż na dwójce będą puszczać wszystkie filmy
Krzysztofa Kieślowskiego. Czy ma ktoś może pojęcie kiedy i o jakich godzinach będą
lecieć? Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję :)

Oglądałem na antenie TTV film dokumentalny o Churchillu. Był emitowany w którąś sobotę stycznia, o 22:00. Pamięta ktoś może tytuł?

To będzie ciężkie. Przejrzałem całe chyba forum i nic. Dość długie ale proszę się nie zniechęcać
Więc zaczynam:
1. Nie pamiętam gdzie leciało być może w telewizji regionalnej na 90% po polsku.
2. Bohaterowie (wszystko co pamiętam): Dwójka białych dzieci (chłopiec i dziewczynka), chyba sierot, jeden eskimos,...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Poszukuję serialu czysto komediowego w typie Spin City lub Two and a Half Men. Co możecie polecić?

Hej.
Z tego co pamiętam to serial angielski emitowany w Polsacie w latach 90.
Głównym bohaterem jest starszy, siwy gość, który jeździ starym klasycznym angielskim autem coś w stylu londyńskiej taxówki.
Rozwiązuje on kryminalne zagadki. Kieruje zespołem ludzi.
Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się coś, że w nazwie...