Nie pamiętam tytułu serialu animowanego z lat 80-tych- strasznie mnie to męczy.
Generalnie jakaś planeta, otoczona polem siłowym. Klimat statków kosmicznych, jakiś najeźdźców i obrońcy w charakterystycznym statku kosmicznym. Nic więcej nie pamiętam. pomóżcie, bo się zamęczę !
pamiętam, że miałem jeden odcinek nagrany na VHS. była to spokojna bajka, a akurat ten
odcinek miał miejsce na jakiejś egzotycznej wyspie, na którą bohater albo bohaterowie
płyneli statkiem. tam odkryto, że ta wielka wyspa to tak naprawdę wielki żółw czy jakoś tak i z
pomocą łodzi podwodnej, i uderzeń nią...
Pierwszy z nich oglądałem gdzieś w połowie lat 90, szła na jakimś zwykłym polskim
programie w godzinach popołudniowych. Pamiętam z niego niewiele, jednak jedno jest
pewne - był mocno "poryty", wręcz chory. Głównym bohaterem jest jakiś cherlawy
jegomość, chyba jakiś spersonalizowany zwierzak. Ma on psa i kumpla -...
Genialny serial komediowy o amerykańskiej rodzinie. Historia przeciętnego mężczyzny z ogromną słabością do swojej pięknej żony oraz trójki swoich dzieci. Człowiek sukcesu w pracy - szef dobrze prosperującej firmy budowlanej, w domowych pieleszach zachowuje się wręcz na odwrót - wprowadzając zamęt swoimi głupawymi i...
witam kiedys na polsacie lecial taki film czy serial bylo to chyba 5 lub 6 odcinkow kazdy mial inny podtytul trwal on po 90 - 100 minut. Serial zawsze pojawial sie pozno po godzinie 23. Byl tak detektyw czy policjant ktory podazal za tropem przstepcy. Film byl swietny i pamietam ze czesto w tym filmie pojawial sie...