Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jaki serial Wam najbardziej wbił się w pamięć i powrócili byście do losów jego bohaterów ponownie?
Jak dla mnie jest to bezapelacyjnie "The X Files", który kryje za sobą zawsze coś nowgo. Jak drugi, który również miło się oglądało był to "Sunset Beach" - Ben, Meg, Gaby i itd.
Pomimo iż w TV jest dużo seriali, to i...

więcej

Szukam informacji na temat serialu kryminalnego (chyba produkcji hiszpańskiej?); w czołówce na pewno były obrączki. Bohaterami jest para policjantów? detektywów? on młodszy od niej, a w ostatnim odcinku schodzą się i są razem... Myślałam, że tytuł to "Obrączki", ale nic nie mogę znaleźć na ten temat. Serial emitowany...

więcej

oglądam lub oglądałem 53 seriale

Chodzi mi o to, żeby nie było to na zasadzie, że w każdym odcinku zupełnie inna historyjka i
inna fabuła, tylko że od początku do ostatniego odcinka jest jeden główny, tytułowy wątek i
wszystko skupia się wokół niego, każdy kolejny odcinek jest połączony fabułą z poprzednimi
odcinkami, na przykład Prison Break,...

więcej

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/serial/New+Girl-2011-620791 "New Girl" Czy ten serial uwazacie za godny polecenia? Jest hipnotyzujacy, ulezniajacy? Pytam tutaj bo nie chce na bezposredniej stronie czytac w komentarzach zaduzo spoilerów co pozbawiloby mnie rozrywki jeślibym sie juz na niego skusila.

Tak więc jak w temacie , szukam serialu kryminalnego z odrobiną jaj:)

Zwracam się na forum ,gdyż już wyczerpałem swoje pomysły,z tego co już oglądałem w podobnych klimatach to:
-NCIS
-Castle
-Mentalista
-White Collar
-Fringe
-Zabójcze umysły
-Magia kłamstwa
-Dexter

Z tym ,że przy ostatnich czterech...

Słyszałem wiele opinii o Bradley'u, wiele osób uważa że zdobywa role tylko dzięki temu jak wygląda, i nie stać go na więcej niż role przystojniaków, amantów czy innych mało ambitnych typów.
Szczerze zmartwiłem się tym, gdyż jestem jego fanem i szanuję go przede wszystkim za grę w filmach takich jak: Se7en, 12 małp,...

więcej

:)

Wieczorami lubilem zrobic sobie wieczór filmowy z TVN, jednak w lutym moj Cyfrowy Plsat zrobił mi niemiłą niespodzianke- i oto zdjął z oferty oba kanały.
Co Wy na to? Czy tylko ja jestem tak sfrustrowany? Oczywiście wypowiedziałem już w trybie natychmiastowym umowę, ale ile przyjemnych wieczorów straciłem, to...

pytanie 1 .
Którą z tych kreskówek najlepiej wspominacie... i ułóżcie je w odpowiedniej kolejności ( od najlepszej do najgorszej według was ) ... mile widziane argumenty ;p

1 miejsce . Smerfy - no kurna co tu dużo pisać .. gicior klimat (;p) i ciekawe przygody ... ale teraz te smerfy co puszczają na tvp 1 są takie...

więcej